12è dimecres porsche

Aquest passat dimecres, dia 20 de desembre, Històrics va fer l'últim Dimecres Porsche de l’any.

Aquest passat  dimecres, dia 20 de desembre, Històrics va  fer l’últim Dimecres Porsche de l’any.

Aquest ha estat el 12è dimecres i hem continuat amb la tònica d’aquestes sortides, fer uns quilòmetres per carreteres poc transitades i ideals per gaudir de la conducció. En aquesta ocasió  hem passat per trams mítics de ral·lis de la zona, on destaquem la carretera de Sant Fe del Montseny.

on destaquem la carretera de Sant Fe del Montseny. A més de gaudir dels seus revolts, hem pogut contemplar la vistositat del parc

A més de gaudir dels seus revolts, hem pogut contemplar la vistositat del parc, amb  la seva vegetació tan diferent degut a les seves diferències d’humitat i temperatura. A la part baixa hem trobat l’alzinar i les rouredes i, mentre ens enfilàvem amb els cotxes sobre els 1000 metres, trobàvem les fagedes i les avetoses. Tot un espectacle ecològic en aquestes contrades.

A la part baixa hem trobat l'alzinar i les rouredes i, mentre ens enfilàvem amb els cotxes sobre els 1000 metres, trobàvem les fagedes i les avetoses. Tot un espectacle ecològic en aquestes contrades
Aquest ha estat el 12è dimecres i hem continuat amb la tònica d'aquestes sortides, fer uns quilòmetres per carreteres poc transitades i ideals per gaudir de la conducció. En aquesta ocasió hem passat per trams mítics de ral•lis de la zona

Després d’un reagrupament per estirar les cames, ja no vàrem parar fins arribar a Tona,  on al Restaurant la Ferreria dinàvem tots junts, amb la companyia d’en Jordi Jordana que no es va voler perdre aquest últim dinar dels Dimecres Porsche.

Després d'un reagrupament per estirar les cames, ja no vàrem parar fins arribar a Tona
Restaurant la Ferreria dinàvem tots junts, amb la companyia d'en Jordi Jordana que no es va voler perdre aquest últim dinar dels Dimecres Porsche.

Qui no s’ha perdut cap dels dimecres realitzats ha estat en Pep Roca, qui ha estat la majoria de vegades el participant que s’ha hagut de desplaçar de més lluny. Però pel proper dimecres 15 de gener, en Pep serà el primer de tornar a la feina, ja que el dinar el farem a casa seva, al reconegut Restaurant el Racó d’en Pep, a la població de Sant Gregori, a tocar de Girona.

el dinar el farem a casa seva, al reconegut Restaurant el Racó d'en Pep, a la població de Sant Gregori, a tocar de Girona.
raco dèn pep sant gregori

Gràcies a tots per participar i que les Festes de Nadal ens retornin els valors de la infància: somnis, il·lusió, sinceritat, pau, iniciativa i alegria.

Bones festes i feliç 2020!

Aquest ha estat el 12è dimecres i hem continuat amb la tònica d'aquestes sortides, fer uns quilòmetres per carreteres poc transitades i ideals per gaudir de la conducció. En aquesta ocasió hem passat per trams mítics de ral•lis de la zona
. En aquesta ocasió hem passat per trams mítics de ral•lis de la zona
12è dimecres porsche
Històrics va fer l'últim Dimecres Porsche de l’any.

proper dimecres 15 de gener

Però pel proper dimecres 15 de gener de 2020

12è dimecres porsche

11è dimecres porshe

10è Dimecres Porsche

9è dimecres porsche

8è dimecres porsche

7è dimecres porsche

6è dimecres porsche

5è dimecres porsche

4t dimecres porsche

3r dimecres porsche

2n dimecres porsche

1r dimecres porsche

grup porsche

12è dimecres porsche
Contacta amb nosaltres

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem tan aviat com sigui possible.