1a Sortida de Minis

A Històrics fa temps que fem noves edicions de les trobades més antigues, però cada any sorgeixen oportunitats per crear-ne de noves. El passat dissabte 10 de novembre del 2018 vam fer la 1a Sortida de Minis, una nova trobada que esperem que tingui moltes més edicions en el futur.

El lloc de trobada va ser el restaurant Cal Pajares, de Cal Bassacs, amb només 3 minis participants. Històrics ha posat en marxa aquest nou grup com una nova experiència. Per començar, hem sigut molt poquets, una demostració que tots els inicis són difícils, com molt bé sabem. Tot i això, estem molt satisfets de la marxa dels altres grups i ens serveix per a valorar les altes assistències que tenim en trobades més grans.

Juntament amb els tres vehicles, els valents que van participar van ser 7: l’Enric, en Jordi, en Joan, en Rafa, la Montse, la Inès i en Txema

Itinerari

La ruta va començar per l’antiga C-16, travessant Cal Rosal i enfilant després cap Avià. Sense arribar-hi a aquest indret, vam creuar tot el polígon de la Valldan per agafar la carretera de Sant Llorenç de Morunys. En aquesta població vam aprofitar per gaudir  d’aquests vehicles revolt rere revolt, aprofitant que la boira ens hagués abandonat un cop passat el petit túnel de la Mina.

Amb les piles carregades i havent gaudit de la conducció dels tres Minis, vam continuar enfilant la carretera que duu a Coll de Jou. Allà vam fer una aturada obligatòria per fer algunes fotos, fins que la boira, novament, va tornar a presentar-se al nostre voltant. Per deixar-la enrere, vam seguir per aquesta carretera molt revirada i de conducció esportiva, que és apta per amants d’aquests vehicles que s’agafen a l’asfalt com a cotxes d’Scalextric. Aquest camí ens va portar fins a Cambrils per fer una nova aturada a la fonda Casanova.

A la fonda vam aprofitar per fer un breu descans i estirar les cames, abans de tornar a agafar els cotxes i continuar conduint per sota el mirador de Serra Seca i la Rectoria de Montpol fins a arribar al Pont del Clop. Al Pont del Clop ens vam aturar per observar les rescloses i la platja natural que hi ha, encara que, amb el pilot d’aigua que baixava era una mica difícil.

Després d’aquesta nova i breu aturada, que va servir per a fer més fotos, vam seguir un tros fins a trobar l’encreuament de Santa Eulàlia de Timoneda, passant pel costat de l’església i arribant fins a Lladurs. Des de Lladurs vam fer un gir cap a la dreta fins a arribar a Solsona i seguint pel centre per arribar al Pantà de Sant Ponç per, de nou, fer algunes fotos amb els vehicles i  el paisatge de fons aturant-nos damunt de la presa.

Tot seguit, vam en engegar motors per enfilar l’últim tram del camí, que ens portaria a dinar al restaurant Pla d’Abella, al municipi de Navès (Lleida), situat enmig de la natura i a on vam rebre un tracte excel·lent, acompanyat d’un menjar exquisit i posant punt final a la 1a trobada de Minis amb una gran satisfacció per part de tothom.

Finalment, hem d’agrair el seu treball al coordinador de la trobada, en Jordi Jordana, pel treball excel·lent que demostra en cada sortida.

Contacta amb nosaltres

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem tan aviat com sigui possible.