28a Trobada de Porsches

El passat 4 de maig, dissabte, els socis d’Històrics van poder gaudir d’una de les trobades a les terres de Lleida, la 28a Trobada de Porsches. El lloc a on van quedar tots els participants juntament amb els seus cotxes va ser el recinte firal de Mollerussa, al Pla d’Urgell.

En aquesta ocasió van ser 38 els cotxes participants, en aquest cas de la marca Porsche, i un total de 70 persones adultes i 4 nens. D’entre tots ells, volem destacar en Josep Sancho, que participava per primera vegada, i que va venir amb un espectacular 993 Turbo, convertit en rèplica d’un 993 GT2, amb 620 cavalls de potència, una autèntica meravella. 

Com a curiositat, els vehicles que feien la ruta no van poder travessar la població de Penelles, ja que els carrers estaven tallats perquè es pintaven murals a les parets del poble, una característica que l’ha fet famós en tot el món. 

993-gt2
fira-mollerussa-2

Itinerari

La ruta tenia un total de 177 km que transcorrien per les comarques del Pla d’Urgell i la Noguera.

Per començar, la sortida es va fer des de Mollerussa, i durant la resta del recorregut els cotxes van conduir pels pobles de Vila-Sana, Ivars d’Urgell, Preixens, Artesa de Segre, Baldomà, Alòs de Balaguer, Rubió, Foradada, Cubells, Camarasa, Àger, Os de Balaguer, Gerp, Balaguer, la Sentiu de Sió i Penelles. 

La parada de reagrupament es va fer al Port d’Àger, a on els participants van poder gaudir de les impressionants vistes de la vall d’Àger i la Serra del Montsec, desconegudes per a molts d’ells. També cal destacar el bon temps que va fer durant tot el dia i la verdor de tots els paisatges, que va ajudar que la sortida fos molt vistosa pels acompanyants. 

Una vegada finalitzada la ruta, el dinar va ser a Castell del Remei, a Noguera, seu d’un celler de vins de renom. 

porsche-ruta-356

A més de la ruta, el dissabte els participants van visitar la 24a fira ExpoClàssic de Mollerussa. Enguany hi havia, entre altres, una exposició de vehicles de la marca Citroën i una de motos d’època.

Volem destacar el gest que va tenir el Xavier Cañabate, ja que va ser el guanyador de la rifa de la panera d’embotits artesans que es fa en finalitzar el dinar. Com que el Xavi ara no pot menjar embotits, va tenir el detall de tornar-la i que es tornés a rifar. Finalment, li va tocar al company Rafa Tramullas.

postres
captura-de-pantalla-2019-05-09-a-les-9.50.50

Com sempre, volem agrair el treball al coordinador de la trobada, en Jordi Pijuan, per la seva bona tasca i, des del club, volem agrair-li la seva col·laboració en vers el  grup Porsche. També hem de destacar a la Fira de Mollerussa, que va oferir un aperitiu als participants abans del començament de la ruta. Moltes gràcies!

Joel Araque Nieto.

Comunicació Històrics.

Contacta amb nosaltres

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem tan aviat com sigui possible.