29a Trobada de Porsches a la Cerdanya

29a Trobada de Porsches

Qui diu que el mes de juliol és per descansar i deixar el treball a un costat? A Històrics això no existeix, ja que el passat 13 de juliol va ser la 29a Trobada de Porsches a la Cerdanya, amb el Mas de la Sala, a Sallent, com a lloc de trobada.

29a Trobada de Porsches

En aquesta 29a edició, el nombre de cotxes participants va ser de, curiosament, 29 vehicles, entre els quals destacaven els més clàssics, com el 356 d’en Pep i la Georgina, el 944 d’en Marcel i l’Assumpció, i el 911 Carrera  3.2 de l’Stephane Vrinat i el seu fill. 

Precisament, pel que fa a les persones participants, van assistir-ne 49. Els que van venir dels indrets més llunyans van ser en Magín Ruiz i la Celia Ruiz, de València, amb un 996 de l’any 2000. La Celia va ser la conductora durant el recorregut i va rebre moltes felicitacions per la seva bona conducció. 

Un altre aspecte a destacar va ser que l’Oriol va mostrar al grup el 991 S que fa poc que estava a les seves mans.

29a Trobada de Porsches
29a Trobada de Porsches

Itinerari

Tot i la calor, el recorregut estava ideat per buscar temperatures més agradables. Precisament, el punt més alt del recorregut va ser el Coll de la Creueta, a 1888 metres d’altitud. En aquest punt, l’aire era tan fresquet que tot el grup ho va agrair.

Abans d’arribar al Coll, el grup va fer el tradicional reagrupament a Castellar de N’Hug. Allà, es van incorporar a la ruta la Teresa i en Josep, amb el seu Porsche, que venien de la Cerdanya.   

Finalment, la ruta acabava a Puigcerdà, recorrent un total de 120 km per aquestes poblacions.

29a Trobada de Porsches
29a Trobada de Porsches

El lloc del dinar va ser a l’Hotel Prado, a Puigcerdà, i un cop finalitzat, es va fer el tradicional sorteig dels regals dels nostres col·laboradors: la panera d’embotits va ser per l’Òscar Jo; la botella de Cava Agustí Torelló Mata va ser pel Ramon Padros; l’Evolution Porsche 1948 – 2006 (obsequi ofert al grup Porsche pel soci Pere Nogué) va ser pel Francesc Fajula; i la cirereta del pastís, un rellotge de la firma DIVERSO, va ser pel Pol Martí, a qui el mateix Rosendo Rabat el va lliurar personalment.

29a Trobada de Porsches

Com sempre, volem agrair el treball realitzat als coordinadors de la trobada, al grup Porsche al complet, encapçalats per la Maite, en Pep Mata, en Jordi i Joan Jordana i el Jordi Pijuan.

Des d’Històrics agraïm a tots els porschistes la seva participació, i ens veiem a la 30a trobada. Bon estiu a tots!

Joel Araque Nieto

Comunicació Històrics

29a Trobada de Porsches
29a Trobada de Porsches
Contacta amb nosaltres

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem tan aviat com sigui possible.