2a Trobada al Barri de Santa Eulàlia

2a Trobada al Barri de Santa Eulàlia

2a Trobada al Barri de Santa Eulàlia de Berga

Gairebé estem ja al mes d’agost i Històrics no para. Aquest passat dissabte, el 14 de juliol, va tenir lloc la 2a Trobada al Barri de Santa Eulàlia de Berga. Aquest esdeveniment, que va començar el grup la temporada passada, està situat al barri de Santa Eulàlia i forma part de les festes del barri.

En aquesta ocasió van participar 35 cotxes i una moto vespa, acompanyats per 49 persones adultes i un nen. Entre els vehicles, com sempre, volem destacar l’immaculat Citroën CX 2.5 RD de l’any 1986 que té com a propietari el Sr. Marcel Ratera; el Lancia Beta Montecarlo d’en Jordi Llansa que, com molts van comentar, està en millors condicions que si fos nou; una reproducció del Renault Super 5 GT Turbo del Tour de Corse de l’excampió Recnoti, signat per ell mateix i que pertany al nostre soci Sergi López.

Itinerari

Finalitzades les presentacions i l’arribada de tots els assistents, tocava posar-se a conduir. El recorregut va transcórrer per les rodalies de la capital Berguedana, molt desconeguda per la majoria dels participants, que van descobrir un paisatge fantàstic mentre rodaven per aquesta zona. Tot i ser una carretera molt poc concorreguda, a causa del bon temps era constant veure una gran quantitat de ciclistes circulant al costat dels cotxes, fent que hi hagués molt de trànsit i que els conductors no es poguessin relaxar.

Una bona estona després, quan tots els conductors van finalitzar la ruta sense cap ensurt, cada participant es va acomiadar per posar rumb a les seves cases després d’un dia molt interessant.

Des d’aquí agraïm el treball dels coordinadors Francesc Puig i Jordi Jordana, que van fer un treball excel·lent, i volem destacar a la comissió de Festes de Santa Eulàlia, ja que un any més han apostat que els vehicles clàssics tinguessin un paper important dins la seva Festa Major i els veïns poguessin admirar. És tot un plaer per nosaltres, moltes gràcies

Contacta amb nosaltres

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem tan aviat com sigui possible.