2a Trobada BMW

Els BMW han gaudit de valent en la 2a Trobada del club Històrics, en un dia on la calor ha acompanyat els 27 participants i  els 15 cotxes de la marca de Munich.

En Jordi Jordana, coordinador de la sortida, ha convocat a la gent el dia 23 de juny a casa seva, a la Vila de Casserres, per tal de fer uns 175 km abans d’arribar a l’Hostatgeria-Restaurat de Montgrony.

El recorregut ha estat el plat fort de la diada, on ha destacat la varietat dels paisatges espectaculars a mesura que els BMW s’empesaven els quilòmetres  per les comarques del Berguedà, Bages i Ripollès. S’han presentat una bona varietat de models, on els Z 3 i Z4 han estat majoria.

Un cop asseguts a la taula, lloc ideal per enfortir els vincles que uneixen el club, no han faltat elogis pel Jordi, tant per la seva tasca en reunir els aficionats de la marca, com per  haver escollit una ruta tan espectacular com divertida per  aquest cotxes nascuts per la conducció esportiva.  Això sí, Jordi, la propera trobada que no sigui la vigília de revetlla de Sant Joan!

Gràcies a tots per venir i fins la propera trobada del grup BMW, que volem portar a terme a la propera  tardor.

 

Casserres

 

Contacta amb nosaltres

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem tan aviat com sigui possible.