2n Dimecres Porsche

ruta-porsche

Es fa estrany que un dimecres no festiu et llevis i et preparis per anar una sortida Porsche per trobar-te amb els teus companys del club, però té els seus avantatges si et pots organitzar la feina o les obligacions familiars. Trobaràs menys trànsit per les carreteres i tot és molt més relaxat.

dsc03886

Aquest segon dimecres Porsche, el dia 16 de gener, ens trobàrem al Bar de l’Hipermercat Esclat, a Tona. Un cop esmorzats i fetes les salutacions i presentacions, començàvem el recorregut que havia escollit en Josep Mata per carreteres del Montseny i Guilleries, on en alguns racons més obacs hi havia una mica de gel, fins arribar al lloc del dinar. A la presa de l’embasament de Susqueda fèiem el reagrupament. En Josep Parramon, fill de la zona, va aprofitar per explicar alguna anècdota al grup. En Josep  participava  amb un Tubo Look, i anava acompanyat del seu amic Ramon Fabregas que conduïa un 3.2 Targa. Els dos era la  primera vegada que venien amb nosaltres.

turbo-look-3.2
porsche-mata

El dinar va tenir lloc al Racó d’en Pep, a Sant Gregori (Girona). El mateix Pep, propietari del restaurant, va participar i dinar amb tots nosaltres. A ell, aquestes sortides del dimecres, li van com anell al dit ja que els dissabtes, en comptes de donar gas, ha d’estar pendent d’atipar els seus clients.

Gràcies a tots per venir.

raco dèn pep sant gregori
911-trubo-look
Contacta amb nosaltres

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem tan aviat com sigui possible.