3a Sortida 4×4 Multimarca

La nova temporada continua a un ritme molt alt i aquest passat diumenge 23 de setembre de 2018 va tenir lloc la 3a Sortida 4×4 Multimarca. El sol i el cel blau van ser uns esplèndids acompanyants dels vehicles Multimarca per fer del dia un diumenge perfecte. Aquesta sortida se supera cada cop i esperem que el 2019 continuem dient això.

El lloc de trobada va ser el restaurant Cal Marçal (Puig-reig), a on els participants van fer les inscripcions i es va fer l’esmorzar obligat que sempre serveix per agafar forces i aguantar fins al final.

4x4

Aquest any els vehicles participants van ser 27: 2 Nissan, 4 Mitsubishi, 1 Opel, 10 Jeep, 3 Suzuki, 1 VW, 4 Toyota i 3 Land Rover, creant una gran varietat entre tots els models.  De tots ells, ens agradaria destacar el Jeep de l’any 1953 d’en Santi Caballol com a més veterà de la colla.

Pel que fa a les persones assistents, van ser 60 i un gos.  Van arribar de diferents indrets, com la família Casellas, que també volem destacar, ja que van venir de colla tots de Badalona amb un Jeep Comando, tot un espectacle.

Com a curiositat, van participar 6 cotxes 4×4 que els seus ocupants són també participants habituals del grup Porsche. En aquest cas, però, han canviat l’asfalt per les pistes i la pols del Berguedà, una gran experiència.

Itinerari

Primer de tot s’ha de destacar uns dels al·licients d’aquesta sortida, i és que els participants aquí poden circular per camins que, si no participessin amb el club, probablement no coneixerien i es perdrien uns magnífics boscos i paisatges.

La sortida va ser des de Cal Marçal direcció Cal Riera per continuar passant per a l’església de Santa Maria de  Merola (s. XVII) fins a arribar a la carretera de Viver. Aquella carretera la van travessar per enfilar-se carenes amunt per arribar a Sant Joan de Montdarn.

Allà, els conductors van tornar a enfilar la carena, passant prop del serrat de Montbordó, que quedava a la seva dreta, i girant per Vilajosana per arribar a la riera de Navel. Aquest indret el van passar per pujar fins a l’església del Pujol de Planes, a on es va fer una parada perquè la gent pogués estirar les cames i conversar entre ells tot comentant els quilometres recorreguts. Aquesta aturada també va servir per a una cosa important: deixar d’empolsegar-nos per la gran quantitat de pols a causa del terreny sec i les altes temperatures.

Després d’una bona estona de descans pel grup, la ruta va continuar direcció a empaitar el dinar passant per Gargallà, Sant Feliu de Lluelles i pujant les últimes rampes (alguna bastant dreta) fins a arribar, finalment, al restaurant de Serracanya, a Montmajor, a on ens esperava un molt bon dinar que no va deixar ningú indiferent.

Per finalitzar, volem agrair el seu treball, una vegada més, als coordinadors de la trobada: en Jordi Jordana, l’Enric Badia (cotxe cap de grup i guia) i a en Santi Caballol (cotxe encarregat de tancar el grup). Volem tornar a destacar a en Jordi Jordana que, a causa del seu coneixement rural del Berguedà, cada any escull unes rutes fantàstiques pels participants. Moltes gràcies a tots!

Contacta amb nosaltres

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem tan aviat com sigui possible.