3a Sortida de Minis

3a Sortida de Minis

El dissabte 14 de desembre Històrics va celebrar la penúltima activitat del club en aquest 2019: la 3a Sortida de Minis. La trobada va ser al Restaurant Cal Parera, a L’Espunyola, i van participar un total d’11 minis i 22 persones.

El primer que es va fer una vegada tots els assistents anaven arribant va ser les inscripcions i, com no podia ser d’una altra manera, cap a taula a esmorzar, ja que molts venien d’indrets molt llunyans i amb molta gana. Allà, plat rere plat, tots van menjar i van agafar forces i ningú va quedar descontent amb l’àpat. Una vegada finalitzat aquest moment i amb la panxa plena, es va fer la foto de grup.

cap a taula a esmorzar, ja que molts venien d’indrets molt llunyans i amb molta gana. Allà, plat rere plat, tots van menjar i van agafar forces i ningú va quedar descontent amb l’àpat. Una vegada finalitzat aquest moment i amb la panxa plena, es va fer la foto de grup.

Itinerari

Amb els motors en marxa i per començar el recorregut, els conductors es van dirigir cap a Navès, Olius, tot agafant la carretera més atractiva del sud d’Europa, que passa pel pantà de la Llosa del Cavall, per arribar a Sant Llorenç de Morunys. En aquest punt, alguns participants van aprofitar per posar una mica de benzina als seus minis, ja que alguns anaven una mica escassos.

Tot seguit, el grup va anar a veure els tallers Mecàniques la Vall. 

Tot seguit, el grup va anar a veure els tallers Mecàniques la Vall. 

Això va ser possible perquè en Jordi Jordana, el coordinador de la trobada, prèviament havia parlat amb en Joan Subirana i l’havia dit que el seu pare els esperaria per a fer-los una foto davant del seu taller. Un cop allà, el pare d’en Joan va mostrar als participants alguns dels seus vehicles, entre ells un Mini, un Ford A, un Rolls-Royce i un Porsche, va explicar quatre anècdotes i va respondre algunes preguntes que la gent li van fer per, finalment, acomiadar-se.

joan subirana, mecàniques la vall

l pare d’en Joan va mostrar als participants alguns dels seus vehicles, entre ells un Mini, un Ford A, un Rolls-Royce i un Porsche, va explicar quatre anècdotes i va respondre algunes preguntes que la gent li van fer per, finalment, acomiadar-se

Després de la visita al taller, els minis van enfilar la costa per arribar al Coll de Jou, a on van girar a l’esquerra per passar per l’Hostal del Vent i poder gaudir d’unes vistes espectaculars, encara que la boira els estava xafant els talons. A continuació, van decidir parar un moment a Lladurs, a on van posar els cotxes de costat amb el Port del Comte darrere, abans que la boira el tapés per complet. Novament, el grup va tornar a posar-se en marxa i, uns kilòmetres més avall, es van creuar amb una altra trobada de cotxes d’alta gamma que no els van deixar indiferents. 

mini club historics
mini club historics

A partir d’aquí van enfilar l’últim tram, travessant Solsona, el Pi de Sant Just, fins a arribar a Clariana de Cardener, a on van deixar la carretera per agafar un camí rural cap a Canet i que els va dur fins al restaurant Pla d’Abella, el lloc de dinar. Aquest és un lloc molt bonic i, com sempre, tota la gent va quedar molt contenta de l’àpat. Un cop ben tips, va arribar el moment d’acomiadar-se, encara que tots pensaven ja en la pròxima trobada.

al restaurant Pla d’Abella, el lloc de dinar. Aquest és un lloc molt bonic i, com sempre, tota la gent va quedar molt contenta de l’àpat

Abans de marxar, van quedar quatre cotxes d’uns participants que van venir de Lleida, que volien alguna activitat més, i van decidir visitar la Cripta i el Cementiri d’Olius, una visita que va agradar a tots.

 

visitar la Cripta i el Cementiri d’Olius, una visita que va agradar a tots.
sortida de minis club historics

Des d’aquí agraïm el seu treball incansable al coordinador de la trobada, en Jordi Jordana, i a totes les persones que van participar. Moltes gràcies a tots!

Joel Araque Nieto

Comunicació Històrics.

Fotos Jordi Jordana

vídeo 3a Sortida de Minis

Properes sortides Club 2020

firal del reis

Trobada de vehicles historics, classics i motos al Berguedà

grup porsche

31a-trobada-de-porsches
Contacta amb nosaltres

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem tan aviat com sigui possible.