3a Trobada de BMW

I quan ja pensàvem que aquest cap de setmana estava finalitzat, el diumenge 25 de novembre encara ens quedava una altra sortida, la 3a Trobada de BMW, amb el Restaurant Cal Pajares, a Gironella, com a lloc de trobada.

Com només és la 3a edició d’aquesta marca, el nombre de cotxes i persones participants encara no és molt alta, però cada any veiem la progressió ii en aquesta trobada va haver-hi 11 BMW amb un total de 20 persones.

Itinerari

Com hem explicat a l’inici, l’últim diumenge del mes de novembre, un grup de 20 persones es van reunir al Restaurant de Cal Pajares, a Gironella, a les 9 h del matí, juntament amb els seus 11 cotxes de marca BMW. 

El primer que van fer va ser les inscripcions i esmorzar, l’àpat més important del dia sobretot quan encara resten unes hores de conducció. A les 10 h, amb la panxa plena i moltes ganes d’iniciar el recorregut, el grup va engegar motors i va començar el trajecte en direcció cap a Berga per la C-16 i, justament després de passar el túnel, agafar la carretera de Sant Llorenç de Morunys.

A continuació van conduir por més d’1 kilòmetre per girar cap a la dreta, agafar l’antiga C-1211z fins al túnel de Cercs i, finalment, entrar al poble. Gairebé al final, els cotxes van enfilar la costa per pujar cap a Sant Jordi i a Sant Corneli. Mentre conduïen per aquests indrets, els participants es van fixar que havien passat pel costat del Jaciment Paleontològic de Fumanya, a on van poder observar algunes petjades de dinosaures incrustades allà a la paret de roca.

Després van continuar per la carretera fins al Coll de Pradell, lloc on van haver de fer mitja volta, ja que la carretera estava coberta per una bona capa de gel i era impossible de pujar i molt perillós. En girar van passar per pobles com Vallcebre, Massanes, Saldes i, arribant al Coll de la Trapa, van girar per continuar fins a  Gósol, a on es va fer una petita aturada per veure una mica i descansar. 

Un cop tothom havia agafat forces per recórrer el trajecte que encara faltava, els cotxes van arrancar cap a la Collada de Josa per baixar cap a la vall. Van passar pel costat de Josa del Cadi i de Tuixent fins a arribar al Molí de Fórnols. Allà van seguir pel poblet de Montargull i, després, van enfilar cap a Padrinàs.

A continuació es va arribar a Ossera, un petit poble d’artesans del Pirineu, on van fer una aturada per fer una visita i comprar alguns productes. Després de la visita i de les compres, els participants van tornar a engegar els seus vehicles en direcció cap a Tuixent i passant per Sorribes, Sisquer i a Fórnols, on es va fer el dinar al Paller de Cal Coma. Des de les taules del restaurant es podia gaudir d’unes vistes immillorables del Port del Compte. 

Després del dinar es va donar la trobada per finalitzada i els participants van comentar que tots havien quedat encantats de la ruta que els havia preparat en Jordi Jordana  

Finalment, volem agrair la tasca al coordinador de la trobada, en Jordi Jordana, per fer que el grup de BMW es vagi consolidant de mica en mica.

Joel Araque Nieto

HISTÒRICS

Contacta amb nosaltres

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem tan aviat com sigui possible.