4a Trobada de vehicles clàssics a Vilada.

Tot i el mes d’agost, històrics no para. El diumenge  12 d’agost uns 90 vehicles s’han concentrat a Vilada en motiu de la Festa Major que viu aquest bonic poble del Berguedà.

En Jordi Jordana un cop més ha estat el coordinador de la trobada. Naturalment que ha comptat amb l’ajut de la Mª Àngels, en Joan i en Francesc Puig.

Ha destacat  la varietat de vehicles que ha estat molt àmplia: clàssics populars,  esportius  i motos que han fet de Vilada un autèntic museu rodant de la història del motor per una estona. Els més antics eren  el Jeeps americans d’en Jordi Carreres i en Cristòbal Lopez, que anaven degudament uniformats; en Cristòbal  de General escocès, en Joan Carles Alà i Jordi Comella de la Raf i en Carreres de la  9a companyia de la segona divisió blindada del General  Leclerc. Serà que ja s’estan preparant pel proper 25è aniversari del Guixaró 2019?

També volem ressaltar el conductor que ha vingut  de més lluny,  en Miquel Fauchs Codina, amb el seu flamant Renault 4CV de l’any 1950, des d’Osor (Girona).

Tota aquesta matinal ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Vilada i de tots els participants que, malgrat la calor, han acudit a aquesta convocatòria del nostre club Històrics.

En retrobem a la propera,  el dia 1 de setembre, a sortida del grup descapotables.

Contacta amb nosaltres

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem tan aviat com sigui possible.