5a Trobada de BMW

5a Trobada de BMW

5a-trobada-bmw-clcub-historics

El penúltim cap de setmana d’octubre, Històrics va gaudir de dues trobades per poder encarar els dos últims mesos de l’any en bona forma. La primera va ser el dissabte 26 d’octubre, La 5a Trobada de BMW, la cinquena edició d’un esdeveniment que, cada vegada, guanya més seguidors i participants.

sortida-bmw-club-historics

El lloc de trobada va ser al Rebost de la Torre, a Sallent, i van participar un total de 14 cotxes d’aquesta marca tan històrica, amb el BMW 635 CSI, de l’Antonio Molina, com a vehicle destacat. Pel que fa als participants, en aquesta 5a trobada van assistir 30 persones, destacant al més veterà, l’Ernest Vilajosana, amb un Z-3.

Z-3 Ernest Vilajosana

z-3
bmw-club-historics

Itinerari

El plat fort d’aquesta edició va ser la ruta, que va transcórrer per les comarques del Bages, el Berguedà i el Solsonès. El coordinador de la trobada, en Jordi Jordana, va ser l’encarregat d’escollir aquestes carreteres per tal de gaudir de la conducció i, naturalment, de l’entorn que les envolta.

cantina-llinars-bmw
reagrupament-trobada-bmw

El primer reagrupament del grup va ser a la Cantina de Llinars, dintre del municipi de Capolat, per després continuar circulant per un tram fins a arribar a Olius, a on els participants van poder fer una visita ràpida al Cementiri Modernista i a la cripta abans de finalitzar el recorregut.

club-historics-group-bmw

El lloc de dinar va ser al restaurant Casa Pla d’Abella, a Navès, Lleida, a on van gaudir de productes exquisits de la casa. Allà, abans que el grup dinés, encara van poder observar com munyien les cabres i les ovelles.

pla-dabella

grup BMW

grup-bmw-club-historics

Com hem comentat abans, el coordinador de la trobada va ser en Jordi Jordana, que és el coordinador del grup BMW i que, a poc a poc, va consolidant dintre del club als aficionats d’aquesta marca. Moltes gràcies Jordi per la gran feina que fas! 

Joel Araque Nieto

Comunicació Històrics

Fotos: Xavier Gallardo, Enric Badia i Jordi Jordana.

vídeo 5a trobada

Galeria de fotos

bmw-olius
bmw-z-3-historics
bmw-5a-trobada
historics-club-grup-bmw
635-csi-club-historics
5a-trobada-bmw-tardor
capo-635-csi
Contacta amb nosaltres

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem tan aviat com sigui possible.