5a Trobada Mazda MX5

Platja? Piscina? Aires condicionats?… NO! Quan tothom pensa diferents formes de superar la calor, a Històrics vam voler gaudir de la 5a Trobada Mazda MX5 el passat dissabte 29 de juny al Mas de la Sala, a Sallent. Una sortida que agrada molt a tots els participants i que ja ha arribat a la cinquena edició.

5a Trobada Mazda MX5

El total de cotxes que van participar va ser de 15. En aquesta ocasió, hem de comentar l’avaria elèctrica que va patir el Miata de l’Agustí durant la primera meitat de la ruta. En Jordi Jordana i el mateix Agustí van intentar solucionar-la però, malgrat tots els esforços i els contactes que va fer en Jordi per poder trobar el recanvi, no ho va aconseguir i va ser impossible que participés en el recorregut. Tot i això, l’Agustí no es va perdre el dinar i una part de la ruta, ja que el Jordi el va acompanyar en tot moment i van continuar la ruta amb el cotxe d’organització.   

5a Trobada Mazda MX5 reagrupament
5a Trobada Mazda MX5 reagrupament

Pel que fa a les persones, en van participar 27, destacant a l’Arnau Mallarac, que va ser el més jove d’edat, vingut de Torelló amb un Mazda NB2. 

5a Trobada Mazda MX5 arnau

També hem de destacar dos moments destacats: 

-Primer un retrobament molt especial, el d’en Ferran Sibila i en Ricard Manuel, que havien anat a l’escola junts i feia 40 anys que no s’havien vist. Això si, ja no portaven les carpetes folrades: un de pilots de Moto Cros, el Harry Everts i Gaston Rahier, i l’altre del grup Punk Rock, Ramones.

-En segon lloc, el que va viure l’Anna Carol durant la primera part de la ruta a Sant Llorenç de Morunys, ja que va poder fer una visita a la casa d’estiu a on feia vacances ara fa 20 anys.

5a Trobada Mazda MX5 Ricard
5a Trobada Mazda MX5 tino

Ruta

Tot i la insuportable calor, el recorregut pel Berguedà i Solsonès va ser molt divertit per la seva varietat de carreteres i la vistositat dels paisatges, encara que la calor va fer que molts participants optessin per posar la capota i posar l’aire acondiciant.   

5a Trobada Mazda MX5

Finalment, el dinar va ser al Restaurant El Cap del Pla de Lladurs. 

Com sempre, felicitem i agraïm el treball realitzat al coordinador de la trobada, en Jordi Jordana, i a la resta de col·laboradors: el Club MX5.CAT i el Grup Mazda d’Històrics, les dues entitats que, conjuntament, van convocar la sortida. Moltes gràcies a tots!

Joel Araque Nieto

HISTÒRICS

5a Trobada Mazda MX5

Vídeos

5a Trobada Mazda MX5

Galeria de fotos

5a Trobada Mazda MX5

Propera activitat pel teu MX5!

9a Sortida de descapotables

Els descapotables  lluiran en els 125 quilòmetres per carreteres secundaries del Bages, Solsonès i Berguedà.

Un any més, i amb aquest ja en seran 9, Històrics celebra aquesta sortida el proper dissabte 31 d’agost  de 2019 a partir de les 10:00 hores al Mas de la Sala.

Per aquesta edició i amb l’objectiu que els participants gaudeixin al màxim, Històrics us hem preparat un recorregut molt atractiu.

La ruta acabarà al mateix punt d’inici, en un dinar al Mas de la Sala a Sallent.

Us hi esperem!

Contacta amb nosaltres

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem tan aviat com sigui possible.