5è Dimecres Porsche.

911-sc-1982

Aquest cop, el punt de trobada i sortida va ser a Matadepera, on en Pep Poca ens va convidar a esmorzar ja que aquest dimecres 10 d’abril era el seu aniversari. En Pep és un dels habituals a les sortides del dimecres, ja que regenta un Restaurant a Sant Gregori i els caps de setmana no es pot moure de la cuina.

Un cop fetes les salutacions entre els 16 participants, arrancava la ruta direcció Rellinars i continuàvem per carreteres del Bages i de l’Anoia fins arribar a Calaf, on féiem la mitja part i aprofitàvem per fer el cafè i estirar les cames. Aquest cop hi havia dos Porsches debutants, en Víctor i el Jaume amb un GTS i l’Albert Periz amb un 911 SC de l’any 1982 i que era el cotxe més veterà de la colla.

gts

L’anècdota de la jornada la va protagonitzar la bateria del Porsche d’en Rogeli, que no va voler arrencar. Però això no va suposar cap problema, ja que en Rogeli va participar amb un altre cotxe, això sí, no era de la marca alemanya, però l’important era poder fer la ruta programada, que havia escollit un altre cop en Pep Mata, i gaudir de la companyia dels amics del club Històrics.

911-gts-targa

El dinar del grup va ser a Cal Miliu de Rajadell, on a les postres vàrem felicitar en Pep pel seu aniversari i vam agrair-li el gest que va tenir a l’hora d’esmorzar. També programàvem la propera sortida pel dia 15 de maig. A les 16:15, els que tenien obligacions laborables i familiars ja s’aixecaven de la taula.

Moltes gràcies per venir i bona Setmana Santa a tots!

Contacta amb nosaltres

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem tan aviat com sigui possible.