6a Ruta “La Tardor” Clàssics esportius

Continuem amb el pont i continuem amb més sortides d’Històrics. Després de Tot Sants, el dissabte 3 de novembre vam organitzar la 6a Ruta “La Tardor” Clàssics esportius, amb l’Hotel 4 Carreteres de Tona com a lloc de trobada.

En aquesta ocasió, van ser 18 els cotxes participants, que eren de les següents marques: Porsche, VW, BMW, Audi, Mercedes, Opel, Ferrari, Lancia i Mazda. Una de les imatges del dia va ser veure a la sortida en Francesc Vila, més habituat als camins de terra de la trobada del Guixaró, que participa amb el seu Jeep MB de la Segona Guerra Mundial,  donant la cara a la ruta entre un Porsche 993 i un Ferrari 348 amb el seu Golf MKII. Un aplaudiment per a ell.

Les persones participants van ser 31 i amb la Laia, que naixerà al mes de març, a la panxa de la seva mare. Ella, naturalment, no va poder gaudir dels bonics paratges, però sí que devia nota els revols i el soroll del motor del Mercedes SLK 230 dels seus pares. Segur que va ser una gran experiència per a ells i després s’ho podran explicar a la nena.

També hem de destacar l’absència d’en “Gavi”, que un petit accident domèstic li va impedir venir amb el seu Lancia Integrale. 

Itinerari

La ruta consistia en un total de 188 kilòmetres per les carreteres d’Osona, la Garrotxa, el Ripollès i el Berguedà, gaudint d’uns paisatges únics durant aquesta època de l’any. Cap a la meitat del trajecte, el grup va fer una petita aturada a Sant Joan de les Abadesses per estirar les cames i recuperar forces pel que quedava de camí. 

Tot i que la boira va ser una companya durant l’inici del recorregut, poc després va donar pas a un dia radiant. A més, el grup també va patir una mica de trànsit en creuar Olot, una cosa normal a causa del pont i del bon dia que feia després d’uns cap de setmanes amb molta pluja i molt de fred.  

Amb la ruta finalitzada i tots els cotxes reunits de nou, es va procedir al dinar, que va tenir lloc al Restaurant Cal Pajares, a Gironella.  

En aquest cas, el coordinador de la trobada va ser l’Eusebi Estabanell, que va fer un treball genial perquè tothom passés un gran dia. També volem agrair la seva tasca amb la coordinació de totes les 6 rutes de la tardor aquests darrers 5 anys, com les altres feines que fa dintre el Club, convertint-se en una persona imprescindible per a nosaltres. 

En aquest cas, la rifa de la panera d’embotits se’n va anar cap a casa de la Georgina i el Pep, i aprofitem per agrair a tots els assistents la seva participació.

Ens retrobem el proper cap de setmana 10 i 11 de novembre amb els Minis i els Suzukis!

Joel Araque Nieto

Comunicació Històrics.

Contacta amb nosaltres

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem tan aviat com sigui possible.