7è Dimecres Porsche

19 de juny de 2019

Estem en una societat on tot canvia ràpidament i les necessitats de fer coses noves i diferents són reptes de molts col·lectius. Històrics, per satisfer les necessitats dels socis i en concret el grup més actiu, els dels porsches, ha creat els Dimecres Porsche.  Un cop fetes set sortides, sembla que  es va consolidant.

7è Dimecres Porsche, lluça

Aquestes sortides són ideals tant pels que ja no tenen obligacions laborals com pels que encara en tenen. Per aquests últims poden ser un bon motiu per escapar-se una estona de la feina i carregar piles. Tornar amb la ment més desperta pot ajudar a trobar la inspiració adequada o a prendre aquella decisió important a la que fa dies que dones voltes.

7è Dimecres Porsche
7è Dimecres Porsche, turbo

Dit això, resumim el que hem fet aquest últim Dimecres Porsche, una ruta que ha transcorregut, per les comarques d’Osona, el Lluçanès, el Berguedà i el Bages. Les carreteres han estar per tornar a repetir ben aviat, ja que han agradat molt. El bon dia també ha ajudat que la matinal fos completa i la vistositat de l’entorn ha fet que els 160 quilòmetres semblessin molts menys.  

gts i 3.2 7è Dimecres Porsche
944 Marcel 7è Dimecres Porsche

Aquest cop, el guia habitual no ens ha pogut acompanyar. En Pep Mata està de vacances. Que les gaudeixis, Pep! El guia per aquesta ocasió ha estat l’Antonio De Dios.

El dinar s’ha fet a la Coromina. Al principi dèiem que la societat canvia i evoluciona molt ràpidament, però el compartir taula i la bona teca amb els amics… això no canviarà mai!

7è Dimecres Porsche, la premsa
7è Dimecres Porsche, grup

Fins el Dimecres Porsche vinent, el dia 24 de juliol!

Contacta amb nosaltres

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem tan aviat com sigui possible.