Skip links
Obrir
Arrossegar

17è Ral·li del Prat de Llobregat

Share

17è Ral·li de la Fira Avícola de la Raça Prat per a vehicles antics i clàssics 

Aprofitant que entrem en la recta final d’aquest 2019, el passat dissabte 14 de desembre es va organitzar el 17è Ral·li de la Fira Avícola de la Raça Prat per a vehicles antics i clàssics. El lloc de trobada va ser a la Plaça Louis Braile, al Prat de Llobregat.

En aquesta trobada van participar més de 50 vehicles i 90 persones, destacant per sobre de qualsevol altra característica la varietat de models, una tònica que és habitual en aquest tipus de concentracions. Per una banda lluïen els antics, amb les seves formes quadrades i les rodes grans i estretes; per altra, els clàssics populars nacionals, que despertaven records i admiració entre els veïns que s’acostaven a la plaça; també els espectaculars i potents clàssics americans, els esportius i mítics italians, i els dos Lands Rover Militars d’en Gustavo i d’en Carles. D’entre tots ells, hem de dir que un dels més destacats va ser el Jaguar XK 140 de Mendieta Sports Car, tot un roadster de luxe de mitjans dels anys cinquanta.

Però no tot van ser cotxes, ja que també les motos van ser protagonistes i els seus pilots van poder gaudir d’elles amb una bona temperatura per a l’època de l’any que estem.

L’itinerari de dissabte va consistir en un recorregut pels carrers del Prat perquè els habitants poguessin gaudir d’aquest museu rodant. En tot moment, els cotxes i les motos anaven acompanyats per la Guàrdia Urbana per a més seguretat. Finalment, el destí era la platja de la ciutat, a on tothom va poder gaudir d’un refrigeri.

De tornada al Prat, el grup va aprofitar per a fer una aturada al Recinte de la Fira Avícola, més exactament a la Granja La Ricarda. 

El lloc de dinar va ser al restaurant Capitán Garfio i, quan van finalitzar, van tornar a fer una visita a la Fira Avícola.

Volem agrair el treball realitzat al coordinador de la trobada, l’Antonio Saiz i en Joan Ramon Gamir, membres CLUB AMICS VEHICLES ANTICS I CLÀSSICS DEL PRAT, club organitzador de l’esdeveniment.

També volem agrair als col·laboradors de la trobada, a l’Ajuntament del Prat de Llobregat, Sistemas Hidráulicos Toni Blanco, Besora Motors, Talleres Saiz S.L., Cavas l’Espadella Antonio Redondo, Benzoil, Aauto Alcazar Reparación y Restauración, Turrones Piñonero-Coronel, Pneumàtics Puig i Auto-Taller Quiñonero Ruiz. Moltes gràcies a tots!

Joel Araque Nieto

Comunicació Històrics.

Fotos: Francesc Vila i Històrics.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència web.