Skip links
Obrir
Arrossegar

1a Calçotada club Històrics

Share

Quan el gener ja està a punt de finalitzar, Històrics va organitzar el passat 19 de gener de 2019 una calçotada al Pla d’Abella, de Navès. Aquesta va ser una trobada de celebració per passar un gran dia i continuar fent grup, ja que cada vegada l’ambient és millor i tothom està molt content.

Van participar 12 cotxes, entre els quals destacava com a vehicle exclusiu l’Aston Martin V8, de l’any 1977, d’en Pere Peñaranda i en Pau, encara que també era curiosa la gran varietat de models i les diferències entre els conceptes de cotxes. Per exemple, el Bentley Turbo, de l’any 1990, que portaven en Marc Pugivert, la Bibi i la Sra. Antònia, i el Seat 850 Coupé, de l’any 1967, de l’Antonio Sánchez i de la Roser, tant per la seva potencia com per les seves dimensions.

A més a més dels cotxes, van assistir 23 persones adultes, tres nens i una mascota, la Nina. El més menut va ser l’Aleix Edo, que anava amb una VW T2 dels anys setanta, acompanyat dels seus pares, la Silvia i el Xavier, i que van resultar ser els participants que venien de més lluny.

Entre aquestes persones, cal destacar a un últim participant que va incorporar-se a l’hora del dinar, ja que al matí va haver d’atendre obligacions laborals. Es tracta d’en Xavi Gaya i el seu Seat 600.

Itinerari

El recorregut de la trobada va transcórrer pel Berguedà i el Solsonès, fent la divertida carretera de la Mina i la pujada a Coll de Jou, on el grup va fer un petit reagrupament per contemplar i gaudir les vistes de la Vall de Lord. Hem de dir que, tot i ser en ple hivern, el dia ens va acompanyar i va ser radiant.

Seguidament, i abans d’anar a dinar, encara va haver-hi temps per fer un altre reagrupament, a on els acompanyants no tan interessats per la mecànica van fer un cafè al Restaurant del Cap del Pla o un petit passeig. La resta, els més apassionats de la mecànica, no van deixar passar l’oportunitat d’observar els motors dels diferents models, fent comparacions i explicant anècdotes d’aquells vehicles.

Finalment, va arribar l’hora del dinar, que va ser al Pla d’Abella, a Navès, on, a més a més de la calçotada, aquestes cebes tendres que donen nom a la trobada, no hi van faltar la carn, els embotits i els lactis d’elaboració  pròpia, tots ells d’un sabor exquisit.

Com sempre, volem agrair un cop més el treball als coordinadors de la trobada, en Jordi i Joan Jordana, mentre que no volem perdre l’oportunitat de destacar el bon ambient entre la colla participant, que ja espera impacient la pròxima activitat del grup, que serà aquest pròxim dissabte a la trobada del grup Porsche.

Joel Araque Nieto

Comunicació Històrics

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència web.