Skip links
Obrir
Arrossegar

1r dimecres clàssics

Share

El passat dimecres dia 2 d’octubre, Històrics va posar en marxa el seu primer dimecres clàssics amb el propòsit de crear una activitat on els seus principals ingredients siguin una ruta, una visita cultural i un dinar per finalitzar la jornada.

Aquest cop, els 9 participants sortien de Sallent. La ruta per carreteres secundàries ens portava fins a Sant Joan de Montdarn, a Viver i Serrateix, al costat de l’Església Parroquial, on sembla que fins el segle IX hi va haver una petita comunitat monàstica i era una cruïlla de camins pels traginers. Nosaltres hi vàrem fer el primer reagrupament.

Tot seguit fèiem camí cap a la Vall d’Ora, on teníem prevista la visita a l’Ecomuseu per conèixer, una mica més, com era la vida a les masies al segle XIX i quins treballs s’hi realitzaven. El museu està format per l’antiga escola de la Vall, l’Estudi, ca l’Ambròs i cal Guirre.

El dinar va tenir lloc a la de la Masia del Pujol, situada just sota la Serra de Busa. La Dolors ens va preparar un dinar deliciós que, acompanyat d’un entorn immillorable i un dia radiant, va ajudar que la jornada fos genial.

Gràcies a tos per assistir-hi i fins a la propera Històrics.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència web.