Skip links
Obrir
Arrossegar

2a Calçotada Club Històrics

Share

Històrics no s’atura i, durant aquest passat cap de setmana, va tenir una agenda molt moguda amb dues trobades. La primera va ser la 2a Calçotada Club Històrics el 23 de febrer de 2019, amb l’Hostal de Montclar com a lloc de trobada. Res millor que passar un dia envoltat de la teva família automobilística, en un ambient agradable i compartint una calçotada. Una experiència genial.

En aquesta 2a calçotada van participar 11 cotxes i 22 persones, totes elles amb ganes de gaudir del dinar en un dia amb molta calor, compartint experiències i arribant des de diferents comarques catalanes, com el Gironès, el Baix Llobregat, el Vallès, el Bages i el Berguedà. 

A més a més de l’experiència de dinar de grup, el Jordi Jordana, el coordinador de la trobada, va quedar molt satisfet, ja que molts dels assistents van poder conèixer indrets desconeguts per ells.

Itinerari

Tot i que l’important era gaudir del dia en companyia, l’itinerari consistia a conduir per carreteres del Berguedà i del Solsonès, amb un reagrupament al poble de Cambrils del Pirineu. Durant la ruta, a més dels paratges naturals, els conductors també van poder destacar les nombroses esglésies romàniques i les masies. 

Aprofitant que el dia va ser radiant, els que portaven cotxe descapotable van poder gaudir encara més de la diada.  

En Jordi també va fer una aturada abans del dinar al pantà de Sant Ponç, un embassament situat a la vall mitjana del riu Cardener que s’estén pels termes de Clariana de Cardener, Olius i Navès, a la comarca del Solsonès, i que va ser construït entre els anys 1949 i 1954.

Finalment, una vegada finalitzada la ruta per conèixer aquests indrets i pobles, el dinar va ser a Casa Pla D’Abella, a Navès (Lleida).

Volem agrair el treball impecable al coordinador de la trobada, en Jordi Jordana.

Joel Araque Nieto.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència web.