Skip links
Obrir
Arrossegar

3a Trobada vehicles clàssics a Solsona i 1a Trobada de vehicles Japonesos

Share

Aquest mes ha vingut carregat de trobades i, per continuar amb la ratxa, el passat cap de setmana, l’11 i el 12 de maig, Històrics va assistir a la 1a Trobada de vehicles Japonesos, que va ser el dissabte, i la 3a Trobada de vehicles clàssics i motos a Solsona – Memorial Miguel Ángel Bonache, que va ser el diumenge.

Com bé diu el nom de la trobada, aquest esdeveniment va ser a Solsona, amb motiu de la 67a Fira de Sant Isidre, una ocasió imperdible per visitar el poble i gaudir d’aquesta fira.

En aquesta ocasió, el nombre de vehicles participants ha sigut tot un èxit, amb un total de 70 vehicles japonesos, 60 cotxes clàssics i 37 motos. D’entre tots ells, hem de destacar el Ford A, d’en Joan Subirana, com a cotxe més antic que, a causa d’una avaria, no va poder acabar la ruta; i el Subaro BR2 de Manel Guli, que va trenar una biela poc després de la sortida.

Pel que fa a les persones participants, entre els dos dies van assistir un total de 185 persones, un fet que va satisfer els organitzadors, ja que aquest cap de setmana coincidien moltes trobades arreu de Catalunya, com la de IX Trobada de Cotxes Clàssics i de Tractors a Casserres, que també està organitzada pel nostre club Històrics.

Entre aquestes 185 persones cal destacar la presència dels familiars d’en Miguel Ángel Bonache, que ja fa un temps que no està amb nosaltres i que va ser un dels impulsors dels clàssics a la comarca del Solsonès. Una abraçada molt gran a tots ells i moltes gràcies per participar.

Itinerari

Tant el dissabte com el diumenge, els participants van fer una ruta per la comarca del Solsonès, ja que la comarca i el seu entorn són tot un privilegi visual pels conductors, i  les carreteres poc transitades i amb molts revols són tot un al·licient pels participants, que gaudeixen com a nens petits.

Per altra banda, els participants japonesos, la majoria més joves d’edat que els dels vehicles clàssics, van quedar sorpresos quan l’organització els feia entrega del Road-book per realitzar l’itinerari, ja que per la gran majoria d’ells era la primera vegada que el feien servir. Una nova experiència que segur que recordaran.

Com sempre, volem agrair el treball als coordinadors de la trobada, en Sergi Castaño, Xavi Gaya, Daniel Sedano, i l’ajut d’en Jordi Jordana; als col·laboradors com el Consell Comarcal del Solsonès, Celsona, Autoescola Piteus, Im Cars, Automòbils i serveis Solsona, Protaller, GS: PREMIUM, i també volem destacar la bona feina del grup Històrics del Solsonès. Des d’Històrics agraïm el seu treball i col·laboració, ja que, sense l’ajut de tots ells, aquesta trobada seria impensable. Moltes gràcies!

Joel Araque Nieto

Comunicació Històrics

Fotos: Sergi Castaño

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència web.