Skip links
Obrir
Arrossegar

6a Trobada 4×4 Multimarca

Share

Per continuar amb un cap de setmana ple de trobades i de conducció, Històrics va assistir el diumenge 9 de juny a la 6a trobada 4×4 Multimarca, amb La Masia Canudes del Tossalet, a l’Espunyola, com a lloc de trobada.

Van assistir 30 adults, 2 nens, i 18 van ser els cotxes 4×4 participants, entre els quals hi havia una gran varietat de les marques següents: Jeep, Suzuki, Land Rover, Mitsubishi, VW, Nissan i Toyota. D’entre tots ells, volem destacar el Jeep Wrangler d’en Sergi Batalla, amb un motor 3.6 de benzina, adaptat per funcionar també GNC i gas natural comprimit perquè sigui més sostenible, i el Land Rover SIII de l’any 1982, completament restaurat, propietat d’en Marc Puigvert. Dues joies!

Itinerari

La sortida era un dels principals al·licients de la trobada, ja que la ruta escollida pel Jordi Jordana transcorria per unes pistes i paratges molt atractius, tant per a la conducció 4×4 com per a la vista dels acompanyants. Una verdadera meravella.

En total van ser 64,84 quilòmetres recorreguts de l’Espunyola a Tuixent, una ruta que va satisfer a tots els participants, tot i que la parada que van fer a l’última part, al poble de Gósol, quatre dels cotxes assistents van deixar el grup per tornar a casa i, d’aquesta manera, complir amb els compromisos familiars. Això sí, van anar-se’n contents, ja que van poder gaudir d’una bona part de la ruta.

Finalment, el dinar va ser a Cal Peritxola, a Tuixent (Lleida).

Volem destacar el magnífic treball d’en Jordi Jordana, el coordinador de la trobada, ja que, aquest cop, va patir una miqueta durant la trobada a causa d’una inflamació al peu. És per això que volem agrair des del Club, una vegada més, la seva implicació i compromís. Moltes gràcies Jordi!

Joel Araque Nieto

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència web.