Skip links
Obrir
Arrossegar

7a Trobada 4×4 Multimarca

Share

Amb l’arribada de la tardor, Històrics continua imparable amb el seu ritme de sortides, amb la 7a Trobada 4×4 Multimarca del passat dissabte 5 d’octubre al Rebost de la Torre, a Sallent.

En aquesta 7a edició van participar un total de 20 4×4, destacant sobretot la gran varietat de models. D’entre ells, destacava el més veterà: un Land Rover series, propietat d’en Josep Pérez. També hem de parlar del més actual, el Ford Ranger del 2019 de l’Antoni Anton i la Rosa Maria Blasco; i la Renault Kangoo 4×4, amb en Marc Noguera  i la Maica Grasset com a propietaris. Juntament amb els cotxes, van assistir 51 persones.

L’Eduard Aroni, que participava amb un Nissan Patrol, només ens va acompanyar en l’esmorzar i en un trosset de la ruta, ja que està vinculat al sector de l’hoteleria, concretament en la direcció del Restaurant La Nau, i va haver de deixar al grup abans que la resta. 

Itinerari

El recorregut va ser de 55,66 km per pistes forestals, que es van iniciar després que el grup gaudís d’un esmorzar ben complet (botifarra, cigrons, patates braves, pa amb tomàquet i, naturalment cafès).

Durant la ruta va predominar la calor i, a causa de la sequera, molta pols. De fet, la dona d’en Josep Pérez estava plena de pols quan va sortir del seu Land Rover. A més, com sempre, també hi va haver temps per fer les obligatòries parades per estirar les cames i fer la tertúlia entre els participants.

El departament de comunicació, abans de sortir, li va encarregar al participant Enric Badia, a qui acompanyava el seu germà Albert i que anaven amb un Jeep Wrangler de finals de l’any 1996, que fes arribar les fotos i ell, naturalment, va acceptar afegint un comentari final per resumir tota la Trobada: Una altra magnifica Jornada!!

Aquesta frase que va utilitzar l’Enric la podria haver pronunciat qualsevol dels assistents, ja que tots els participants van quedar encantats amb la ruta.

Finalment, el dinar va ser a Serracanya, Montmajor, comarca del Berguedà. Va consistir en un dinar de pagès amb uns excel·lents embotits, per tal d’anar cuidant el colesterol dels nostres companys!

Des del club volem destacar que aquesta trobada ha sigut l’activitat número 43 del calendari anual i que, en aquestes 43 sortides fetes fins ara, han participat 1.512 vehicles i 2.565 persones, unes xifres que fan que, des del club, estem molt satisfets.

Des d’aquí felicitem en Jordi Jordana, el creador i coordinador d’aquest grup, ja que les seves habilitats i els coneixements que té dels indrets de la Catalunya Central, tant siguin camins forestals, masies i carreteres poc transitades, fa que sigui un autèntic expert en la matèria i tot un orgull pel club poder comptar amb ell.

Des d’Històrics li volem agrair la seva gran tasca que fa.

Joel Arque Nieto

Comunicació Històrics.

Fotos: E. Badia, T. Reverter i J. Jordana.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència web.