Skip links
Obrir
Arrossegar

7a Trobada de Vehicles Clàssics al Firal dels Reis de Montclar

Share

Any nou i noves trobades. La primera d’aquest 2019 va ser el passat diumenge 6 de gener: la VII Trobada de Vehicles Clàssics al Firal dels Reis de Montclar. I és que, aprofitant la màgia del dia de reis, Històrics va voler fer una nova edició d’aquesta genial sortida.

El lloc de la trobada va ser a Pla de les Alzines de Montclar, amb un total de 56 cotxes i 2 motos participants. D’aquests vehicles volem destacar la moto BMW R-69 S de l’any 1955, propietat d’en Jordi Roca de Baga. Ell és un autèntic Motard i no el va espantar el fred. També cal esmenar la Vespa d’en Santi Caballol, vingut de Manresa. Moltes felicitats a tots dos i moltíssimes gràcies per venir. 

Precisament, parlant de les persones assistents, diumenge van ser 98 els valents que no es van voler perdre la trobada. D’entre ells, volem destacar en Ramon, la Susana i l’Ariana, que van venir des de Sant Boi amb un Lancia Delta, i l’Ian i l’Isaac González, amb un Seat 600 D, provinents de l’Hospitalet de Llobregat.

Tot i que en aquesta època de l’any, al Pla de les Alzines sol fer molt de fred, el dia va ser espectacular i el grup va gaudir de bon temps, ja que va sortir el sol i no feia res de vent.

Com sempre en aquesta trobada, l’equip d’Històrics va habilitar una zona vigilada i reservada al costat de la Fira perquè els participants que van acudir poguessin estacionar i exposar els seus vehicles clàssics.

Mentre els vehicles estaven exposats, els participants podien aprofitar per esmorzar i visitar la Fira, que sempre ofereix una gran varietat de paradetes i maquinària agrícola. Un dels al·licients del dia és l’esmorzar, ja que són d’una qualitat excel·lent i preparats per les diferents entitats veïnals de la zona. Són molts els visitants que s’hi acosten, molts amb motos d’enduro, quads, bicicletes a peu i, fins i tot, a cavall.

Com sempre, volem agrair el treball als coordinadors de la trobada, en Jordi i Joan Jordana, en Jesús Puig, en Francesc Puig i la Teresa Reverter, i també donar les gràcies a  l’Ajuntament de Montclar, que sempre col·labora amb nosaltres i ens faciliten la nostra feina.

Finalment, volem felicitar als organitzadors i expressem que no podíem començar millor la temporada. Fins a la següent trobada Històrics!

Joel Araque Nieto.

Comunicació Històrics.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència web.