Skip links
Obrir
Arrossegar

8a Clàssics al Firal de Reis de Montclar

Share

Si el dia 5 de gener va començar la nova temporada d’Històrics, el dilluns dia 6, el màgic dia de Reis, vam poder gaudir de la VIII Trobada de Vehicles Clàssics al Firal de Reis de Montclar. El punt de trobada va ser el Pla de les Alzines de Montclar, a on es van dirigir els vehicles participants.

Aquesta fira és un esdeveniment que té més de cent anys d’antiguitat i és una meravella pels assistents. Després de tants anys, les majestuoses alzines que hi ha a la zona fan de teulada a tota la fira dels Reis.

Aquesta és una de les trobades més importants del club, ja que és la trobada que va engegar la nostra trajectòria com a club fins ara. Allà, Històrics té un espai reservat prèviament que, el dia d’abans, marquem amb la Raquel Sala, l’alcaldessa de Montclar. 

Per començar el dia, quan encara hi era ben fosc, vam arribar els primers per encendre un foc allà al voltant, mentre esperàvem que la resta de participants de la trobada comencessin a arribar a partir de les 9 del matí fins al migdia, el moment de finalitzar la trobada. El foc va ser essencial perquè allà, a primera hora, fa molt de fred, encara que el dia acompanyés. 

El total de vehicles participants va ser de 47, 45 cotxes i dues motos. Un cop anaven arribant al punt de trobada, els assistents aparcaven els cotxes, feien les inscripcions i es dirigien cap a la fira. Allà disposaven de quatre llocs per esmorzar i diverses parades de menjar per visitar: de taronges i mandarines, torrons, oli, vi, pans, coques, i el producte estrella d’aquí a Montclar, el Pèsol Negre. A més d’aquests productes gastronòmics, a la Fira també es podien trobar parades de roba i calçat, de maquinària agrícola, i de joguines. 

Mentre es podien visitar les parades, també es podia observar alguna moto fent voltes per allà, alguna zona de trial per a bicicletes, motos enduro  i una zona on es podien trobar coses d’un altre temps, les parades d’antiquaris: En definitiva, aquest és un firal que ningú es pot perdre i que, si mai has anat, et convidem a visitar, ja que repetiràs l’any següent!  

Agraïm al coordinador de la trobada, en Jordi Jordana i Francesc Puig, pel seu magnífic treball i us donem les gràcies a tots per participar!

Joel Araque Nieto

Comunicació Històrics.

Reportatge fotogràfic Ramon Tapiolas

 

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència web.