Skip links
Obrir
Arrossegar

Segona Rodada de clàssics al circuit de Karting del Vendrell

Share

El passat diumenge 5 de juliol, uns trenta clàssics es van reunir al circuit de Karting del Vendrell per fer una activitat molt atractiva que consistia a rodar pel circuit, posant a prova l’habilitat de cada un i gaudint d’una forma segura dels seus clàssics.

Cal destacar el bon comportament de tots els pilots adaptant-se a l’objectiu de la jornada.

Els organitzadors “Clàssics Creixell i Amics dels clàssics de Vilanova i la Geltrú” ho tenien tot a punt i disposat per a que els participants i acompanyants gaudissin de valent, sortint a pista en grups de 5 cotxes per fer unes voltes. Hi va haver gran varietat de models destacant els més veterans, un SEAT 600, els SEAT 124 i 131 i els més potents, els alemanys BMW, VW i Porsches.

També vam poder gaudir dels italians Lancia i Alfa Romeo, juntament amb els Ford Fiesta, el Sierra Cosworth, el Shelby, el Nissan i els Minis, que també van voler sumar-se a l’espectacle.

Des del nostre club, volem felicitar els organitzadors, tant pel bon treball realitzat així com la serietat amb què van afrontar totes les normes sanitàries, i la direcció del karting per la seva bona disposició en tot moment. I per finalitzar volem destacar el compromís dels participants mantenint les distàncies de seguretat i l’ús de mascareta.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència web.