Skip links
Obrir
Arrossegar

4t Land Rovers clàssics a l’Anoia

Share

Després d’uns dies sense tenir notícies d’Històrics, el passat dissabte 8 de febrer vam assistir a la IV Trobada de Land Rovers clàssics a l’Anoia. El lloc de trobada va ser al Restaurant Vinya Nova, al Bruc. Hem de comentar que aquest lloc, situat als peus de la muntanya de Montserrat i voltat d’olivers, va ser proposat i recomanat pel Xavi Isart, un dels coordinadors de la trobada.

En aquesta 4a edició de la trobada van participar 56 persones i 23 cotxes. D’ells, volem destacar el més original, el SII de bombers d’en Xavier Molero, pel seu bon estat de conservació; i el més antic, el SI d’en Jaume Campos. També cal destacar un dels més actuals de l’esdeveniment, el Land Rover 110 Militar d’en Keith Burns.

Itinerari

El recorregut de la sortida d’aquest dissabte era una de les activitats més esperades pels participants, ja que, després d’haver fet un bon àpat al restaurant i haver agafat forces, tots els participants tenien moltes ganes de fer algunes voltes amb els clàssics.

Aquest cop, els responsables de la ruta van ser els germans Cardús i l’Òscar Calafell, que van proposar una ruta per les pistes forestals del municipi del Bruc. Com que  el municipi té una superfície de 47,2 km², el retard que portaven de l’esmorzar va fer que el grup només pogués fer un tros del qual als organitzadors els hagués agradat fer i mostrar.

Tot i això, a tots els participants els hi va agradar molt, ja que tant l’entorn com les pistes eren ideals per no forçar les mecàniques i estar en contacte amb la natura que els envoltava. Precisament, els landroveros van gaudir molt i va ser tot un luxe per a ells poder observar les muntanyes de Montserrat des de diferents perspectives.

Quan el grup estava a tocar l’N-II, van fer un reagrupament per estirar les cames i, posteriorment, van finalitzar el recorregut amb una foto de grup en arribar a l’Hotel del Bruc.

Com hem dit abans, els coordinadors de la trobada van ser en Xavi Isart, en Joan Cardús i en Marc Cardús, l’Òscar Calafell i en Jordi Jordana, a qui agraïm el seu gran treball des d’Històrics, donem les gràcies a tothom per participar i ens veiem a la pròxima trobada!

Joel Araque Nieto

Comunicació Històrics.

Fotos Yefi Fabregat i Joan Cardús.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència web.