Skip links
Obrir
Arrossegar

Land Rover Party 2019

Share

Espectacular cap de setmana a Les Comes, a Súria, el del 28 i 29 de setembre amb Històrics i els amants dels Land Rover. En aquest municipi, una espectacular finca catalana del segle X amb més de 500 hectàrees de terreny i uns 70 km de pistes marcades dirigides per en Pep Vila, va ser la 7a Trobada de Land Rovers clàssics a Les Comes Land Rover Party.

Van participar 30 Land Rover clàssics durant els dos dies, entre els quals volem destacar els Land Rover SI, d’en Toni Cerdà i d’en Ferran Jorba dels anys 1955, com a més veterans, i l’espectacular Land Rover SII A de Bombers Tinker, de l’any 1966, propietat d’en Xavi Molero, vingut de Castelldefels.

Juntament amb aquest grup de cotxes, van assistir 67 persones. Volem destacar l’equip vingut de Mallorca, encapçalats per en Pep Morro, un gran aficionat a la marca Land Rover, del poble de Binissalem.

La Land Rover Party s’ha convertit en una cita obligada per la família Land Rover, a on es van aplegar més de 800 models de la marca britànica, vinguts de diferents països, A més, durant el cap de setmana, els assistents van gaudir de moltes de les activitats que l’organització havia preparat, destacant la presència d’una unitat del nou Land Rover Defender, que no va deixar a ningú indiferent: tant per part de qui els agradava molt, com pels que els hi semblava que no representa l’esperit Defender.

Com que en aquesta 13a edició se celebrava el 30 aniversari del Discovery, el nostre soci, en Kike Lecha, va tenir exposat el seu Discovery, ja que és un model SI.

Els participants dels Land Rover Històrics també van poder gaudir de les pistes de la finca, fent les rutes de color blau i verd. Per altra banda, durant el temps que estaven exposats a la zona reservada, el nombrós públic assistent va poder gaudir dels diferents models. 

Volem agrair la feina feta als coordinadors de la trobada, en Jordi Jordana i en Josep Subirana, per part del club Històrics, ja ells gestionaven només els Land Rover més veterans, els anomenats series.

Per part d’Històrics, també volem felicitar a tot l’equip de Land Rover Party per la bona organització i el poder de convocatòria del certamen. Naturalment, que contessin un com més amb nosaltres, els Land Rover del grup Històrics, és un orgull per tot l’equip, moltes gràcies! 

Joel Araque Nieto

Comunicació Històrics.

Fotos: Mariola, Xavi Isart, Joan Carles Restori i Nick Place i Toni Martorell.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència web.