Skip links

1a Trobada de clàssics italians

Share

Tot i que sembla que just acabem d’entrar en un nou any, en dues setmanes ja hi serem al mes d’abril. Com no podia ser d’una altra forma i per continuar amb el potent calendari anual, a Històrics vam gaudir d’una nova sortida el dissabte 23 de març, la Trobada de clàssics italians, amb el Restaurant Cal Pajares, a Gironella, com a punt de trobada.

En aquesta ocasió, van participar un total de 19 cotxes: 9 Alfes Romeos, 6 Lancies i 3 Ferraris. En general hem de destacar la bellesa en general de tots els cotxes, però sí que cal esmenar els tres Alfes Guliette, dels anys 1957, que van circular tots tres junts i, naturalment, sense la capota, ja que el temps acompanyava. A més a més, el soroll dels motors potents dels Ferraris quan acceleraven eren música celestial per les oïdes dels participants.

Precisament parlant dels valents que van decidir-se a participar dissabte van ser 32 i, com a anècdota curiosa va ser que, la foto de grup, la va immortalitzar el porschista Jaume Tobella, que estava per la zona i va venir a saludar la colla, ja que en la sortida hi havia uns quants amics seus. Moltes gràcies Jaume!

Itinerari

La ruta, que tenia un  total de 90 kilòmetres, va transcórrer per carreteres secundàries poc transitades de la zona. El grup va començar pel tram mític de la Guàrdia, que els va portar cap a Santa Maria de Merlès, el Cobert de Puigcercós, Borredà, Sant Jaume de Frontanyà, la Pobla de Lillet i les Fonts del Llobregat. En aquest punt es va fer una pausa per tal de fer una xerradeta entre els participants, compartint anècdotes i experiències de les marques representants a la sortida, tot esperant l’hora del dinar, que encara la veien una mica lluny.

Com a anècdota d’aquesta trobada, el grup va fer la sortida conjuntament amb els cotxes italians dels clubs Alfa Romeu Catalunya i Antic Car de Catalunya.

Amb el recorregut finalitzat, tot el grup va dirigir-se a dinar, que va ser al Santuari de Montgrony, una hostatgeria-restaurant situada a 1408 metres d’altitud a Gombrèn, Baix Ripollès. Una preciositat a on fan uns àpats deliciosos.

Una vegada més, volem donar les gràcies als coordinadors de la trobada, en Jordi Jordana i en Francesc Puig, que sempre fan un treball imprescindible perquè tothom gaudeixi de cadascuna de les trobades.

Moltes gràcies a tots per participar i fins a la pròxima trobada Històrics!

Joel Araque Nieto

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència web.
Obrir
Arrossegar