Skip links

14a Trobada BMW  Totes les series Z

Share

Benvinguts a una nova sortida del grup Z el pròxim dissabte 4 de novembre. En aquesta ocasió la ruta discorrerà per les comarques del Garraf, Anoia i especialment del Penedès, punt neuràlgic del vi i el cava, en el qual hi ha diverses Denominacions d’Origen, tant vinícoles com d’escumosos.

La selecció de la ruta discorre per excel·lents carreteres, ideals per la conducció en grup. Durant el recorregut farem una parada tècnica al Pla de Santa Maria, per després tornar per diferents carreteres, fins a finalitzar amb una visita a un celler del Penedès, als Casots a Subirats, Finca Batllori,

Farem una visita guiada privada que inclou una passejada per l’exterior de l’edifici fins al mirador de les vinyes, i posteriorment recorrem els diferents racons del celler. Una visita per descobrir l’elaboració de vins i escumosos, en el que s’inclouen dues degustacions; un dels tastos es fa durant el recorregut i l’altre al final de la visita, al “winebar”, en una acollidora terrassa.

En acabant, a escassos 500 m podrem gaudir d’un dinar al reconegut Restaurant Mirador de les Caves, on se’ns oferirà un menú degustació del Mirador amb primers a compartir i segons de carn o peix, maridat amb vi DO Penedès i escumós DO Cava.

Tot seguit us detallem el programa..

PROGRAMA:

8:30 h Previ a l’activitat, trobada per petit esmorzar o cafè de matí, al forn L’Espiga d’Or d’en Jordi Morera, guardonat flequer, al Centre Comercial Valentí Village, a la rambla del Garraf 58, a Sant Pere de Ribes.

9:00 h Punt de trobada al Centre Comercial Valentí Village, a la rambla del Garraf 58, a Sant Pere de Ribes.

9:15 h Brífing.

9:30 h Inici del Primer sector de la Ruta, en grups en funció dels assistents.

11:00 h Parada tècnica al Pla de Santa Maria al Bar-Restaurant Parc la Fàbrica, al Passeig del Pla, s/n, (43810) el Pla de Santa Maria.

11:20 h Inici Ruta 2n. Sector

12: 50 h Arribada a Finca Batllori, als Casots s/n, 08739 al municipi de Subirats, on aparcarem els nostres Z’s en un entorn idíl·lic.

13:00 h Visita al Celler Finca Batllori

14:30 h Dinar al Restaurant el Mirador de les Caves, a Ctra. d’Ordal a Sant Sadurní km. 3.800 els Casots

INSCRIPCIONS:

Preu per persona és de 60 € per als socis d’Històrics i 65 € per als no socis (inclou ruta, visita al celler amb tast i dinar). L’import s’ha de fer efectiu ANTICIPADAMENT mitjançant l’ingrés al compte ES50-0081-0384-27-0001181226.

Atenció! Abans de fer l’ingrés cal confirmar si hi ha places disponibles al telèfon 629 526 800 (Ferran) o bé omplir el formulari d’inscripció.

Important: Les places són limitades a causa de la complexitat organitzativa de dues activitats en la mateixa ruta. Per tal de facilitar les tasques organitzatives, preguem que ho feu com més aviat millor.

Data límit d’inscripció: fins al dimarts dia 24 d’octubre.

Us hi esperem!!

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència web.
Obrir
Arrossegar