Skip links

4a Trobada de BMW

Share

Històrics no s’atura abans de l’estiu i, el passat 15 de juny, va ser la 4a Trobada de BMW, amb Cal Pajares, a Gironella, com a lloc de trobada. Podem dir que amb el mes de juny pràcticament finalitzat, ja estem a la meitat de la temporada del nostre club i la 4a trobada de BMW és la 28a trobada d’aquest 2019, un any imparable i al qual encara li queda la segona meitat.

Pel que fa al número de BMW participants, el total ha estat de 10 cotxes i 19 persones. Aquesta xifra s’afegeix a la resta de participacions que fan que, durant les 28 sortides, hagin assistit un total de 910 vehicles i 1447 persones, la qual cosa fa que estem molt satisfets.

D’entre tots els vehicles, els cotxes més clàssics van ser el 315, propietat d’en Josep M. Casademunt, i el 323, de l’Abel Rodriguez. També volem destacar els BMW de l’Angel Alogina, recent guanyador de la seva categoria en la pujada a la Trona, el M3 d’en Josep Ferrer, el 635 C d’Antonio Molina, i el més actual, el M-140 de l’Eduard Campo.

Itinerari

En aquesta ocasió, per aquesta ruta el cotxe guia va ser el BMW 325 d’en Miquel Campo. Ell, un gran coneixedor del grup, sabia què necessitaven els seus companys: un ritme divertit i gaudir dels bons paratges i de les bones carreteres. Tot això, és clar, amb permís de les vaques, ja que van haver de fer una breu aturada a la carretera perquè aquests animals poguessin continuar el seu camí.

L’anècdota de la trobada va ser el pas per Vilada, ja que en creuar el poble ens vam trobar amb el Suzuki 4×4 d’en Jordi Boadas i la Pilar. Naturalment, el grup va fer una aturada per saludar-los, ja que alguns dels participants són amics.

Finalment, el reagrupament es va fer a Sant Llorenç de Savall, gaudint d’una estoneta per reposar, fer un petit vol pel poble i, com no podia ser d’una altra forma, fer una deliciosa tertúlia de cotxes. 

Una vegada finalitzat el recorregut, el dinar va ser al Restaurant La Premsa, a La Coromina.

Com sempre, hem de felicitar al coordinador de la trobada, en Jordi Jordana, encara que, a causa d’unes molèsties al peu, no ens va poder acompanyar. Però tranquils, ja està més recuperat i en Jordi ja espera amb ganes les pròximes sortides del Club.

Des d’Històrics volem donar les gràcies a tothom per la seva participació i us convidem a gaudir de les pròximes trobades!

Joel Araque Nieto

Comunicació Històrics.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència web.
Obrir
Arrossegar