clàssics al circuit de Karting

Segona Rodada de clàssics al circuit de Karting del Vendrell

clasicos rodando en circuito

El passat diumenge 5 de juliol, uns trenta clàssics es van reunir al circuit de Karting del Vendrell per fer una activitat molt atractiva que consistia a rodar pel circuit, posant a prova l’habilitat de cada un i gaudint d’una forma segura dels seus clàssics.

Cal destacar el bon comportament de tots els pilots adaptant-se a l’objectiu de la jornada.

karting vendrell
Karting en tarragona

Els organitzadors «Clàssics Creixell i Amics dels clàssics de Vilanova i la Geltrú» ho tenien tot a punt i disposat per a que els participants i acompanyants gaudissin de valent, sortint a pista en grups de 5 cotxes per fer unes voltes. Hi va haver gran varietat de models destacant els més veterans, un SEAT 600, els SEAT 124 i 131 i els més potents, els alemanys BMW, VW i Porsches.

Manolo Castro y Aleix Sospedra

club Creixell i classics Vilanova
karting vendrell
karting Vendrell con los clasicos

També vam poder gaudir dels italians Lancia i Alfa Romeo, juntament amb els Ford Fiesta, el Sierra Cosworth, el Shelby, el Nissan i els Minis, que també van voler sumar-se a l’espectacle.

karting Vendrell
clasicos creixell
Lancia en el circuito de karting

Des del nostre club, volem felicitar els organitzadors, tant pel bon treball realitzat així com la serietat amb què van afrontar totes les normes sanitàries, i la direcció del karting per la seva bona disposició en tot moment. I per finalitzar volem destacar el compromís dels participants mantenint les distàncies de seguretat i l’ús de mascareta.

clasicos Karting Vendrell

vídeo dron

video resumen

Reportaje Ramon Tapiolas

Trailer

Sierra Cosworth

club històrics

124 rodando en circuito

Autos Històrics

BMW E30
Contacta amb nosaltres

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem tan aviat com sigui possible.