Skip links

2a Trobada de clàssics italians

Share

El dissabte 9 de novembre, Històrics va assistir a la 2a Trobada de clàssics italians al Restaurant Cal Pajares, Gironella, que era el punt de trobada pel grup. Amb aquest esdeveniment, Històrics encara el penúltim mes d’aquest 2019 amb moltes ganes i unes últimes sortides de vehicles imprescindibles.

En aquesta ocasió, van participar un total de 15 cotxes i van assistir 30 “tifosi” dels clàssics italians. De tots ells, l’Alfred Fortuny va ser el conductor més veterà i, també, qui va venir de més lluny, de Tarragona. El seu Alfa Romeo 2000 va fer durant el dissabte un total de 450 km: completant un recorregut des que va sortir del seu garatge, va participar en la trobada i, finalment, va tornar a guardar el cotxe al seu garatge. A més a més, va ser el cotxe italià més veterà de la jornada. Un aplaudiment per a ell!

Per altra banda, el cotxe més actual va ser l’Alfa Romeo 4C Spider, de l’any 2016, del Rossendo Serrat i la Maria Bautista, provinents de Sabadell.

Juntament amb les marques Alfa Romeo, Lancia i Fiat, no podia fallar la marca mítica italiana Ferrari, gràcies al model 348 tb d’en Pere Serrat.

Itinerari

La ruta escollida per en Jordi Jordana va ser de 148 km. Durant el quilometratge, els cotxes italians lluïen per les carreteres de les comarques del Berguedà, l’Alt Urgell i el Solsonès, passant per pobles tan bonics com Borredà, Sant Jaume de Frontanyà, la Pobla de Lillet, , Maçaners,  Gósol, Josa de Cadí, Tuixent i, finalment, arribar a Sant Llorenç de Morunys.

Una vegada els participants van completar la ruta, van anar a dinar al Restaurant Bon Dia, Sant Llorenç de Morunys, a Lleida.

En Jordi Jordana, una vegada més, va ser el coordinador de la trobada, a qui agraïm el seu treball i, des d’Històrics, donem les gràcies a tots per participar.

Joel Araque Nieto

Comunicació Històrics

Fotos: Francesc Puig i Històrics.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència web.
Obrir
Arrossegar