Skip links

2a Trobada de Minis

Share

Ja hi tornem a ser aquí! El passat diumenge 14 d’abril Històrics va tornar a sortir per gaudir de la 2a Trobada de Minis, una nova edició d’un esdeveniment que va començar la temporada i que, esperem, continuï molts anys.

El lloc de trobada va ser al Mas de la Sala, a Sallent. Allà es van fer les pertinents inscripcions i, seguidament, molts dels participants van aprofitar per esmorzar mentre xerraven amistosament i comentaven el dia que tenien al davant.

Aquest any, com no podia ser d’una altra manera, el nombre de cotxes participants va superar al de l’edició anterior, amb 10 minis: 8 clàssics i 2 d’actuals, els de la Inés i el de l’Enric, acabat d’estrenar. I pel que fa a la xifra d’assistents també va ser superior, amb un total de 20 persones participants.

Hem de comentar que, abans de començar la ruta, un dels minis clàssics, concretament el Mini Van d’en Jordi Alcázar, tenia problemes per arrencar, però amb l’ajut d’en Joan Llutart i alguns companys més, van aconseguir posar-lo en marxa per poder iniciar el recorregut.

Itinerari

Per començar, el grup va sortir direcció a Cabrianes passant per Artés, Avinyò i Cornet, entre d’altres. Quan arribaven a Balsareny, una mica abans, van agafar un camí estret a la dreta que els va portar a Navàs a on van travessar el poble per tornar a la carretera que els portaria cap als pobles de Viver, Serrateix i Navel.

Amb el grup de nou a l’asfalt, van decidir sortir a la carretera de Cardona, per on van conduir abans de girar a la dreta cap a Gargalla i deixant Montmajor a una part de la carretera, sense entrar-hi. 

Més endavant, aquesta vegada van girar a l’esquerra, direcció a Solsona, passant per Correa i entrant, finalment, a Navès, província de Lleida. En aquesta localitat van passar per l’Aigua d’Ora i van enfilar cap a Santa Llúcia, l’indret on havien decidit aturar-se i fer el vermut, un merescut descans que tots van aprofitar per explicar algunes batalletes a la terrassa i estirar una mica les cames.

Un cop finalitzat el moment de pausa i carregar piles, els participants van tornar a arrencar per posar direcció cap a Solsona, travessant la ciutat pel centre, seguint per la carretera de Torà fins a arribar al trencall del Miracle a l’esquerra que, finalment, els faria arribar a Su. 

El lloc del dinar escollit va ser l’Hostal El Forn de Su, on tothom va quedar satisfet pel menú i, segur, aprofitaran per recomanar-ho a tothom.

Volem agrair al coordinador de la trobada, en Jordi Jordana, el seu treball en una sortida que agrada molt als participants, i que ell, que ja està pensant en la propera sortida que farà, aprofita per agrair-los la seva assistència i gaudir de tot això que fan i veure que poden conviure amb harmonia aquests vehicles, siguin clàssics o moderns. Moltes gràcies!

Joel Araque Nieto

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència web.
Obrir
Arrossegar