Skip links

Trobada de Vehicles clàssics

Share

Quines ganes que teníem de poder tornar a anunciar una trobada i retrobar-nos amb tota la colla!! I així ho farem el pròxim dissabte 22 de maig de 2021 al Mas de la Sala de Sallent, a la comarca del Bages.

Després de tant temps, l’objectiu d’aquesta trobada és veure’ns les cares, fer tertúlia, esmorzar o fer un cafè. Hi haurà una ruta per aquells més inquiets que vulguin tornar a fer quilòmetres amb els seus vehicles, amb sortida i arribada al mateix lloc.

També us podrem donar en mà els certificats d’idoneïtat de CO₂ als socis que heu fet els tràmits amb nosaltres i tindrem un moment per poder fer el certificat als que encara no l’heu sol·licitat, ja que el termini per a la bonificació del 2020 s’acaba.

Tot seguit els horaris.

PROGRAMA:

A partir de les 09:30 h  Vine i aparca el teu vehicle clàssic al Mas de la Sala, situat a la carretera C-16, just a l’entrada que dóna accés al polígon industrial logístic els Plans de la Sala, (sortida 59)  Sallent.

10:30 h. Sortida opcional per carreteres secundàries i poc transitades (Bages, Solsonès i Berguedà).

En tot moment s’hauran de complir totes les normes sanitàries

SERVEIS:

Restaurant Mas de la Sala.

La zona d’aparcament estarà vigilada en tot moment.

INSCRIPCIONS:

El preu 3 € per vehicle (dorsal commemoratiu + ruta).

Podeu fer la vostra inscripció al telèfon 629 526 800 o bé omplir el formulari d’inscripció abans del dia 21 de maig de 2021.

Us hi esperem!!

Ruta 1r Sector

Ruta 2n Sector

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència web.
Obrir
Arrossegar