Skip links

4a Trobada roadster, spider o spyder

Share

Aquest passat dissabte 29 de febrer, l’últim dia de mes, ja que és any de traspàs, vam gaudir de la 1a Trobada roadster, spider o spyder. Ens vam trobar al restaurant cal Marçal, a Puig-reig, el lloc a on vam esmorzar i, posteriorment, vam fer les corresponents inscripcions sempre necessàries abans d’una ruta.

Un cop tots a punt després d’esmorzar i amb les inscripcions finalitzades, vam procedir a fer una mica de brífing i vam decidir que, durant el recorregut, faríem tres grups per anar millor i aprofitar aquesta sortida més. Una vegada tot decidit, vam engegar motors i, grup rere grup, vam iniciar la sortida.

Per començar vam sortir direcció a Viver, Serrateix, Navel i, a continuació, a Cardona. Durant aquest tram, en Tito va ensopegar amb un ferrat que hi havia al mig de la carretera. A causa d’aquest xoc, el ferrat li va fer un tall al perfil de la roda i va haver de buscar un taller proper per veure si li podien reparar. Per sort, va trobar-ne un, se’l van poder solucionar i va anar directe al lloc de dinar. La resta del grup va continuar la ruta, passant pel poble de Su, el Miracle, i Hostalnou, a on vam deixar la carretera principal i vam girar a l’esquerra cap a Vallferosa fins a arribar a Torà. Allà vam aprofitar per fer una aturada, estirar les cames una mica, fer un petit refrigeri i gaudir d’una xerrada entre amics.

Després d’això, vam arrencar i, continuant amb els tres grups, es van dirigir cap a Biosca, vam travessar el poble de Sanahuja per la dreta i vam enfilar carena amunt passant pel costat de Sant Jaume de Rossells, pel costat de la capella de Sant Iscle i del poblet de Sant Climenç. En aquest poble no vam entrar i vam seguir cap a Solsona passant per sota el Poblat Ibèric de Castellvell d’Olius i per sota el Castellvell de Solsona.

Finalment vam arribar a Solsona i vam sortir per la carretera de Torà després d’agafar la variant passant per fora de la ciutat i evitant l’excés de tràfic. Aquell últim gir portaria els tres grups a la carretera de Sant Llorenç de Morunys per poder arribar a la Masia El Cavall, que està just a tocar la Presa del Pantà de la Llosa del Cavall, el lloc escollit per dinar tots plegats.

Un cop tothom va arribar i va deixar els seus cotxes ben aparcats fora de la masia, van comentar la ruta tan maca que havien fet mentre feien un petit vermut sota un porxo que hi ha just al davant del restaurant, un indret que va encantar a tota la gent que va assistir.

Un cop fet el vermut, els participants van entrar a dinar. L’àpat va ser exquisit i algú va comentar que “feia temps no trobava un lloc amb un menjar tan bé”. Molts van aprofitar per felicitar el cuiner i alguna dona va voler parlar amb ell per demanar-li algun secret dels plats havien menjat. Com sempre, un cop tots tips vam anar marxant, dient que no seria l’últim dia que anirien a dinar al restaurant, i l’organització va donar les gràcies a tots per la seva assistència i pel treball realitzat.

Joel Araque Nieto

Comuniació Històrics

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència web.
Obrir
Arrossegar