Dimecres Porsche.

Aquest passat 12 de desembre hem fet la primera sortida en dia laborable del nostre grup Porsche: el primer “Dimecres Porsche”.

Hi han participat 11 cotxes i 14 porschistes, destacant la presència d’en Xavier Cañabate que, des de finals de setembre, la seva vida ha fet un canvi radical degut al contratemps de salut que pateix i que està en procés de tractament. Ànims Xavi!! Només la teva presencia ja ha donat sentit a la trobada.

Fetes les salutacions i un cop esmorzats al Mas de la Sala de Sallent, iniciàvem la ruta que ens portaria a fer uns 140 km per carreteres secundàries. El fet de ser en dia laborable ha propiciat que hi hagués molt poc trànsit, el que ha estat un plaer pels participants.

El dinar ha tingut lloc al Restaurant la Fonda, dintre del recinte del Món Sant Benet, a Sant Fruitós del Bages. Durant l’àpat, s’ha posat el patró del que hauran de ser aquestes sortides en dimecres. Les conclusions a les que s’ha arribat per a aquestes  trobades són: que siguin amb un màxim de 9 a 11 cotxes, que tinguin una ruta d’uns 180 km per carreteres poc transitades i que finalitzin amb un dinar per seguir enfortint les nostres amistats.

Doncs aneu-vos preparant tots els «porchistes»! Esperem que us ho pugeu combinar i no tenir obligacions laborals per poder desconnectar d’un dia de treball.

Així doncs, escapa’t amb el teu Porsche el proper 16 de gener de 2019 en el segon «Dimecres Porsche».

Contacta amb nosaltres

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem tan aviat com sigui possible.