Dimecres Porsche

dimecres-porsche

Ara sí que podríem dir que les vacances les tenim a tocar, però abans encara hi ha hagut temps de fer el 8è dimecres Porsche, el passat dimecres, vigília de Sant Jaume.

Tot i la forta calor d’aquest estiu, els 10 participants vam gaudir conduint per tres dels trams del mundial de rallis que es farà el nostre país el mes d’octubre.

dimecres porsche
dsc06162

En Pep Mata, coordinador del grup, va proposar per aquest dimecres fer els trams en els dos sentits, d’anada i de tornada. Van ser un total de 190 quilòmetres per les comarques de la Segarra, la Conca de Barbera, l’Alt Camp i Baix Penedès, on els revolts, els camps de blat, els boscos, els arbres fruites, les vinyes i els pobles on passàvem eren tot un espectacle.

porsche-911-ruta
porsche-gts-dimecres-porsche

Després de tants revolts ens esperava el dinar en un establiment reconegut i de prestigi, l’Hostal Colomí de Santa Coloma de Queralt, un dels millors de les comarques tarragonines, amb una cuina tradicional ben elaborada i amb un producte de qualitat.

dimeres-porsche-911-gts

Aquest cop la tertúlia porschista es va allargar bastant. La bona companyia i l’acollidor menjador privat de l’Hostal que regenten les germanes Camps i en Pep en van ser els culpables.

Bones vacances a tots i ens retrobem el proper #dimecresporsche, el dia 18 de setembre.

Històrics.

hostal-colomi
porsche-gts-la-panadella
Contacta amb nosaltres

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem tan aviat com sigui possible.