dimecres porsche

Dimecres Porsche

Després de mesos sense activitat, el nostre club va realitzar una sortida amb un grup reduït de participants el passat dimecres 15 de juliol, en la que va ser la catorzena edició dels #dimecresporsche

vídeo dimecres PORSCHE

dimecres porsche

Estem en un moment molt delicat per a tots i això sembla que va per llarg. Haurem de conviure amb aquesta nova realitat almenys fins que tinguem una vacuna i, coneixent que és una situació a escala mundial, ens haurem de reinventar per trobar el nostre lloc. Seguint en tot moment les recomanacions sanitàries imposades per les autoritats, haurem de ser responsables i prudents, però al mateix temps conscients que la vida continua i que hem d’aprofitar les oportunitats que tinguem. Encara que les nostres activitats no siguin de primera necessitat, sí que són importants per als nostres socis per desconnectar i  carregar combustible a les seves ments.

Salida de porsches, cada miercoles de mes
Club Historics

Aquest catorzè Dimecres Porsche va començar amb un esmorzar al punt de trobada. Seguidament la ruta per carretera era un dels objectius del matí. Aquest cop, l’encarregat d’obrir camí va ser en Ramon, veí de la zona, qui ens va guiar a tots durant el primer sector, fins a arribar al punt de reagrupament prop d’Olot.

dimecres porsche

Un cop allà hi va haver temps per a una breu pausa i fins i tot per a la compra de productes locals.

dimecres porsche
club HISTÒRICS

Seguidament continuàvem la ruta fins arribar al nostre destí. En aquest segon sector, el guia era en Pep que, coneixedor del recorregut, ens va advertir de la possibilitat de trobar vehicles pesants… i així va ser. En Pep ens guiaria fins al seu Restaurant el «Racó d’en Pep».

club historics
dimecres porsche

A la terrassa menjaríem tots junts gaudint de l’entorn, amb bon menjar, millor companyia i fent plans pel següent dimecres Porsche. Va ser programat per al dia 12 d’agost, encara que veient una altra vegada la situació en què estem, haurem d’esperar per saber les condicions sanitàries que hi haurà aquella setmana i decidir si es pot o no realitzar l’esdeveniment.

#dimecresporsche

dimecres porsche
grup PORSCHE
grupo porsches
trobada porsche
Contacta amb nosaltres

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem tan aviat com sigui possible.