Skip links

2n Vehicles d’època a Bellver de Cerdanya

Share

Com dèiem durant la crònica dels BMW, aquest últim cap de setmana d’octubre ha sigut de bojos, ja que el diumenge 27 vam tenir la 2a Trobada de Vehicles d’època a Bellver de Cerdanya, amb l’església de Santa Maria de Talló, a Bellver de Cerdanya, com a lloc de trobada. Es tracta d’una església d’arquitectura romànica del segle XII que és un bé cultural d’interès nacional.

Pel que fa als vehicles, van participar 32 cotxes, 4 d’origen militar i 3 motos, i 55 persones, destacant el grup que va venir d’Andorra, unes xifres que fan que, al club, estem molt satisfets, ja que durant aquest cap de setmana van haver-hi moltes més trobades en diferents municipis de tota Catalunya i, com és lògic, la de la Cerdanya era la més llunyana. Moltes gràcies a tothom que va decidir escollir venir a aquesta trobada!

D’aquests vehicles, volem destacar el Mercedes 170 Lola Flores de l’any 1949 del Sr. Meli Solé Colell, una joia pels ulls.

Itinerari

Tot va començar amb un esmorzar de forquilla de germana a l’Hotel Cal Rei de Talló per, a continuació, començar el recorregut, que consistia en dues rutes: una era pels clàssics, que van conduir per les boniques carreteres de la Cerdanya durant 55 km, i l’altra va ser pels 4×4, que van gaudir d’uns 30 km transitant per les pistes i gaudint d’un entorn i unes vistes privilegiades. Cal dir que, a més a més, el temps va acompanyar als conductors.

En aquesta segona edició, en Cèsar Comas i la Cristina Escrig van ser els coordinadors i van gaudir del suport d’en Jordi Jordana i en Josep Lluis Cardona, juntament amb els col·laboradors: Raid Promises, The War Experience i l’ajuntament de Bellver de Cerdanya.

Abans de finalitzar, volem tornar a destacar la feina dels coordinadors Cèsar i Cristina, ja que, gràcies al seu esforç, els vehicles clàssics de la Cerdanya tenen una trobada en aquest bonic municipi i tenen l’objectiu de tornar a fer aquesta sortida l’any vinent. Molta sort i segur que en la futura 3a edició ens tornem a veure!

Joel Araque Nieto

Comunicació Històrics

Fotos: Cèsar Comas i Jordi Jordana.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència web.
Obrir
Arrossegar