Skip links

5a Trobada 4×4 Multimarca

Share
5a-trobada-multimarca-o360jjpghes20h07c9r0jmk7bkrzaiwfex6ci56uve

Si el 23 de febrer va ser un gran dia per dinar calçots amb la família d’Històrics, el diumenge 24 no podíem deixar passar l’oportunitat i el club va organitzar la V Trobada 4×4 Multimarca a Olvan, al Berguedà. En aquest poble es van fer les inscripcions pel recorregut i, posteriorment, un gran esmorzar al Bar de Cal Jaume.

A la trobada van participar 11 cotxes Multimarca, tres d’origen militar, i entre els quals destacaven les diferències d’època i procedències. El més antic era la Dodge M-37, de l’any 1949, d’en Josep Lluís Cardona.

Dels cotxes també va ser curiós observar el contrast, tant per la seva diferència d’anys com per la tecnològia, dels models Toyota J40, d’en Genis Mañas, i el WV Touareg, d’en Juli Perarnau.

Juntament amb els cotxes van assistir 25 persones i una mascota, totes elles de diferents i variades províncies de Catalunya.

Itinerari

La sortida de la ruta va ser des del poble d’Olvan, el punt de trobada, a on després d’esmorzar, el grup feia camí cap a Borredà. El recorregut va ser molt atractiu pels conductors i amb una dificultat baixa. A més, les vistes, que eren espectaculars, i el bon dia van ajudar que el matí fos perfecte.

A la meitat del quilometratge, es va fer un petit descans al Santuari de la Quar, per estirar una mica les cames i compartir impressions. Molts van aprofitar per prendre una mica el sol i menjar alguna coseta.

La Quar, per on van passar, és un municipi de la comarca del Berguedà, centre històric de l’antiga baronia de la Portella, i en el seu terme municipal es troba el monestir romànic de la Portella, una meravella.

Un cop acabada la ruta, el grup es va dirigir al lloc del dinar, el Bar Restaurant Pirineu de Borredà, a on, després d’haver dinat, ja es feien plans per a les pròximes trobades, la del dissabte dia 2 de març, la 4a Sortida de Mazda MX5, i l’esperada trobada del Guixaró 2019 els dies 7,8,9 i 10 de març amb la seva 25a edició, un espectacle que ningú es pot perdre.  

Des d’aquí volem agrair el treball d’en Jordi Jordana, el coordinador de la trobada, i a qui un cop més, els participants van felicitar per la ruta escollida. Moltes gràcies!

Joel Araque Nieto.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència web.