Skip links

6a Trobada de vehicles clàssics a Santa Coloma de Gramenet

Share

El passat diumenge 8 de setembre, Històrics va gaudir amb la 6a Trobada de vehicles clàssics a Santa Coloma de Gramenet. L’esdeveniment va tenir lloc al Parc de Can Zam, una ubicació excel·lent de la ciutat, i va ser un èxit de participació, amb un total de 133 cotxes clàssics.

D’entre tots aquests cotxes, l’organització vol destacar la gran varietat de marques i models assistents. A més, juntament amb els cotxes, van assistir 220 persones que no van voler perdre l’ocasió de gaudir del dia.

Entre tants vehicles que hi havia per triar i remenar, el Parc de Can Zam va convertir-se durant unes hores en un museu rodant, a on els nombrosos visitants podien contemplar des de la VW T1 Bus de l’Enric Martí, vingut de Sant Cugat del Vallès, fins a un Ferrari Testarrosa de l’Anna Vilamú, provinent de Manresa.

Els clàssics populars nacionals dels anys 60, 70 i 80 van ser majoria, mentre que, pel que fa als americans, era curiós observar el bon estat de conservació, tant de l’exterior com del seu interior, d’un Mercury Montclair. D’aquest grup, també volem destacar per la seva restauració el Thunderbird Coupe. Un aplaudiment pels seus dos conductors!

Però no només els aficionats van poder gaudir dels cotxes, ja que les motos també van ser representades per les marques Montesa i les japoneses Kawasaki i Honda. D’elles volem destacar la Montesa Impala, de l’any 1963, del participant local, en Jaume Sicília; i la Kawasaki del 1977 de l’Abraham i d’en Bruno Barrera, també de Santa Coloma de Gramenet.

En l’aspecte més humà i solidari, al parc hi havia una carpa on es podia fer un donatiu per la Maysa: la petita Maysa, amb poc més d’un any, pateix la malaltia Síndrome d’Angelman. La col·laboració es podia fer directament amb la seva  mare en forma de polsera o samarreta, i també comprant un bitllet per fer un vol amb un trenet solidari pels més petits per allà mateix al Parc de Can Zam.

Itinerari

En aquesta ocasió, la ruta va ser per les rodalies del Barcelonès, fent un total de 30 km, amb el Parc de Can Zam com a punt de trobada i de sortida. A més de la ruta, un grup reduït va fer una cercavila per la ciutat perquè els ciutadans de la ciutat poguessin visualitzar els vehicles clàssics, una ocasió immillorable que no podien deixar escapar.

Hem de comentar que, abans d’iniciar el recorregut, els participants van fer un esmorzar que consistia en un entrepà de botifarra en un bar proper al Parc.

Els coordinadors d’aquesta trobada van ser en Manuel Fernández i en Francisco Gordillo i, des d’Històrics, aprofitem per felicitar-los per la feina ben feta. 

Però no van ser els únics que van treballar perquè aquesta trobada fos un èxit, ja que també hem de felicitar a la resta de col·laboradors: Clàssics Rent Servis, Mastercar’s  Autotaller, Factor RRS, Centro de Dietética Piedad, Talleres Velasco, Talleres Santiago, Jumper S.L., Desguace la Roca, Mercat de Singuerlín, Bar Cafeteria Triana, C.T.R. Competició, Badalona Clàssics Club, Històrics, AVPC Santa Coloma de Gramenet “Protecció Civil” i l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. Moltes gràcies a tots ells!

Un cop finalitzada la ruta, ja només quedava fer el sorteig de les aportacions dels col·laboradors de la trobada i el repartiment de trofeus, que va quedar així:

-Motos: Francesc Uroz, amb una Montesa Impala. 

-Participant local: Juan Ortiz, amb un Fiat X19.

-Vehicle més antic: Joan Tresserras, amb un  Renault 4/4 de l’any 1949.

-Vehicle especial: Luca Fernández, amb un Ford Mustang Cabrio.

Esperem que tothom gaudís del diumenge i us esperem a tots en la pròxima edició a Santa Coloma de Gramenet!

Joel Araque Nieto.

Comunicació Històrics.

Fotos Óscar.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència web.
Obrir
Arrossegar