Skip links

8a Trobada 4×4 Multimarca.

Share

Últim dia de novembre i a Històrics ho vam voler celebrar amb la 8a Trobada 4×4 Multimarca el passat dissabte 30 de novembre, una immillorable ocasió per acomiadar aquest penúltim mes del 2019.

L’esdeveniment va ser a la masia Canudes del Tossalet, a l’Espunyola, a on van fer les inscripcions i recepció dels participants. Pel que fa als cotxes van participar un total de 18, destacant en aquesta ocasió el més veterà, el Land Rover SIII del José Andrés Comas.

Juntament amb aquests vehicles van participar 42 persones provinents de tota Catalunya. D’entre tots ells, hem d’explicar la mala sort que va patir el nostre company Sergi  Cobos que, amb l’intent de donar un cop de mà al seu company Marc Balfegó, amb problemes amb el cable de gas del seu Land Rover, li va caure el capó sobre el cap en el moment que vigilava el motor. Afortunadament, només van ser uns punts al cap, però aquest incident va fer que abandonés la sortida juntament amb la seva família per anar a urgències a l’Hospital de Berga a curar-se.

Itinerari

Per començar, el grup va agafar la pista dels Pantans de l’Espunyola per arribar a Capolat i seguir travessant el petit túnel de la Mina enfilant cap al pla de Puigventós. Una vegada allà, van passar pel costat del majestuós Pi de les Tres Branques fins al Santcristo dels Rasos de Peguera, ja sense neu i a on van deixar enrere l’asfalt.

En aquell indret, a on la pista estava bastant trencada i amb alguna placa de gel, els cotxes van girar cap a la font del Pi i la baga de Solsona, un tram de camí sentit invers que ja van fer amb els Suzukis l’altre dia tot ple de neu. El dissabte hi havia alguna placa de glaç i bastant fang, fet que va deixar alguns dels cotxes amb uns estampats diversos cada un diferents.

Uns quilòmetres abans d’arribar a Montcalb van fer un canvi de sentit per baixar cap a Bonner, a on van efectuar una breu parada, ja que al lloc del trencall és molt just per maniobrar. Va ser en aquell moment quan va succeir l’incident que va fer que en Sergi Cobo abandonés la sortida juntament amb la seva família.  Després de dinar, en Marc Balfegó va haver d’avisar a la grua perquè s’emportés el seu Land Rover.

Després d’estar una estona xerrant i d’una visita al petit poble ja en ruïnes, van engegar els motors del cotxe i van baixar cap al Molí de Güell, passant pel túnel de l’Avi, Feners i el mirador de l’Aspa, a on van tornar a l’asfalt fins al poble de Sorribes. A Sorribes, el grup va tornar a agafar pista per recórrer els últims kilòmetres: passant sota el serrat de la Metlla, pel costat del poblet en ruïnes de Moripol i tot avall fins a travessar el petit torrent de Font Tomàs i enfilar la baga per arribar a Canblanc de Vilacireres, el punt final.

El dinar va ser al Restaurant Can Blanc de Vilacireres, al Gósol, a on la Mònica els esperava per a servir el dinar exquisit que havia preparat i que a tothom va encantar.

Un cop dinats i tot i que un grup reduït va seguir fent ruta per esperar la segona activitat del dia, el sopar de fi d’any del nostre club Històrics, es va donar la trobada per finalitzada i, des d’aquí, volem agrair als participants la seva assistència i al coordinador de la trobada, en Jordi Jordana, el seu treball. Moltes gràcies a tots!

Joel Araque Nieto

Comunicació Històrics.

Fotos Jordi Jordana.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència web.
Obrir
Arrossegar