Skip links

9a Trobada de Vehicles Clàssics a Montclar.

Share

De nou, el dia de reis, el pla de les Alzines d’aquest municipi del Berguedà ha tornat a ser el lloc de la primera trobada de l’any del Club Històrics. Enguany ja estat una mica diferent per les causes que tots ja coneixem, ja que l’Ajuntament ha hagut de suspendre un dels al·licients d’aquesta fira: l’esmorzar popular del que tants visitants gaudien.

La part positiva és que almenys s’ha pogut fer de nou i hi ha hagut força ambient de parades i visitants però, naturalment, amb menys del que estàvem acostumats en les edicions anteriors a la COVID.

Aquest fet també ha afectat els vehicles participants, que han estat trenta tres cotxes i una Bultaco Frontera 370 completament restaurada.

Pel que fa a les quatre rodes les marques presents han estat les següents: SEAT, RENAULT, CITROËN, PORSCHE, LANCIA, TOYOTA, PEUGEOT, SUBARU i VW. El cotxe amb més edat exposat sota les alzines ha estat el Seat 600 D de l’any 1963, d’en Josep Pérez.

Volem agrair la participació de tots els que heu vingut a Montclar amb els vostres clàssics, i a l’Ajuntament, en Jesús Puig i en Joan i Jordi Jordana la seva col·laboració.

Fotos: Ramon Tapiolas i Jordi Jordana.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència web.
Obrir
Arrossegar