Skip links

Dinar de Nadal 2019

Share

Teníem moltes ganes aquest any de celebrar el tradicional Dinar de Nadal d’Històrics, ja que és el moment de parlar de les trobades de tot el curs, parlar de les següents, i gaudir d’una bona estona entre amics i socis en una última sortida. En aquesta ocasió la vam celebrar el passat 15 de desembre a l’Espunyola.

Van participar 17 cotxes i 3 motos i van assistir 40 persones. Voldríem destacar als valents de les motos: en Pere Vendrell, en Francisco Sánchez i l’Antoni Fàbregas que, tot i que no va ser un dia molt fred, els 3 amics van haver de superar temperatures de fins a 0⁰ per arribar a l’Espunyola des de Navarcles, el seu lloc d’origen.

Per altra banda, en Josep Cortés i la seva família, que venien de Vilafant, comarca de l’Alt Empordà, i l’Enric Guerrero i la seva dona, de Girona, van ser els més matiners; mentre que en Xavier Isart i en Manel Cortel, van aprofitar aquesta trobada tan assenyalada per pagar la quota del club de l’any vinent. Sempre són els primers!

Un cop ben tips del bon esmorzar i sabent que aquesta era l’última sortida de l’any, vam fer allò que més ens agrada a Històrics: un petit recorregut amb els nostres vehicles pels voltants.

Les motos van encapçalar el grup, ens vam dirigir cap a Travil i, baixant la foradada, vam immortalitzar el grup amb una foto sota el gronxador que algun familiar del club utilitza quan practica l’escalada.

Després del petit recorregut, vam dinar a la Masia de Canudes del Tossalet. Hem de dir que el club vol mantenir l’origen d’aquest dinar a la masia, ja que totes les edicions s’ha fet aquí. Un cop fet l’aperitiu en plena natura i amb un entorn autèntic, la Tere ens va preparar una fideuá deliciosa per a tot el grup.

Per últim i per finalitzar el dinar, des del club vam aprofitar per enlairar les copes i fer un brindis per desitjar a tothom bones festes i un feliç 2020!

Volem agrair una vegada més, i per últim cop en aquest 2019, el treball al coordinador de la trobada, l’incombustible Jordi Jordana, i també agrair a la Teresa i al Jesús,  propietaris de la masia, que ens obrin les portes de casa seva per poder fer aquesta festa any rere any, i a la Teresa Reverte, que va ser la cuinera de la fideuá. Moltes gràcies a tothom!

Joel Araque Nieto

Comunicació Històrics.

Fotos Club Històrics.

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència web.
Obrir
Arrossegar