Guardiola de Berguedà i Històrics amb la Marató de TV3

dorsal-marat

El passat 16 de desembre del 2018, l’últim mes de l’any, Històrics va aprofitar per fer una trobada, la de Guardiola de Berguedà, que coincidia amb una data molt especial: el dia de La Marató de TV3, que en aquesta edició estava destinada a una de les pitjors malalties existents: el càncer.

El lloc de trobada va ser a Guardiola de Berguedà a primera hora del matí del diumenge i van aparèixer un total de 21 cotxes. Juntament amb els vehicles, van apropar-se 45 valents per passar un gran dia en aquest territori.

lancia-
foto-grup-guardiola

D’entre totes les persones que van assistir, en Ramon Moliner va ser qui va fer un trajecte més llarg, ja que va venir de Sant Boi de Llobregat, acompanyat de la seva família: la Susana, l’Ariana i l’Alex, amb un Lancia Delta Integrale.  

Quan tot el grup va arribar i es van fer les pertinents salutacions, tots els participants i els seus acompanyants van esmorzar al Bar Restaurant Cadí, d’una qualitat excel·lent.

Tot i que la puja va deslluir l’acte, la trobada va ser molt positiva, ja que la inscripció que pagaven els participants anava destinada íntegrament a La Marató de TV3 que, com hem dit a l’inici, en aquesta edició tractava sobre la lluita conta el càncer. 

seat-1500
panda

En aquesta ocasió, la ruta, que consistia en u recorregut per la rodalia de Guardiola, un poble molt bonic que molta gent desconeix, era secundària, ja que el motiu més important era el gest solidari amb La Marató per lluitar contra el càncer. En qualsevol cas, alguns cotxes van fer, tal com estava previst, la ruta que havia programat en Jordi Jordana a les 12 hores, tot i el mal temps.

Finalment, volem donar les gràcies als coordinadors de la trobada, en Francesc Puig i en Jordi Jordana, i a la resta de col·laboradors: a l’Ajuntament de Guardiola de Berguedà i a en Marc Calmet, el regidor d’esports, que en tot moment ens va acompanyar. 

Joel Araque Nieto

Comunicació Històrics

foto-grup-2
Contacta amb nosaltres

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem tan aviat com sigui possible.