IV Trobada 4×4 Multimarca

Després d’un mes de novembre carregat de trobades, l’últim mes de l’any comença molt fort. Aquest primer dissabte 1 de desembre de 2018 va ser la IV Trobada 4×4 Multimarca amb el restaurant “Ja s’hi val”, a Gironella, com a lloc de trobada.

El nombre de cotxes participants en aquesta trobada va ser de 10 cotxes 4×4: un Jeep Wrangler, 3 Land Rover, 5 Suzukis, i un Toyota Land Cruiser. 

Juntament amb els cotxes, van participar 27 persones que no van voler perdre’s aquesta activitat. D’aquests 27 assistents, hem de destacar el conductor més jove en 18 anys, que va tornar a ser en Sergi Batalla amb el seu Suzuki SJ-410, venint des de Terrassa.

Va ser un gran dia amb moltes coses curioses, com per exemple una de les persones que més va gaudir: en Gabi, que, igual que un petit gran nen, feia surf per sobre els bassals com un surfista amb el seu Suzuki.

També va haver un ensurt quan, a la tornada, els guies de la sortida, l’Albert i en Jordi, van quedar atrapats al fang amb el Land Rover Discovery TD5 de l’any 2002, sobre l’Espunyola, quan el grup ja tornava cap a Cal Pajares, el lloc a on teníem el sopar de fi de temporada. En Joan Vallès i en Juli Pérez van intentar treure’ls del fang amb dos Suzukis que conduïen amb les eslingues,  però  va ser impossible.

Finalment, va ser el  tractor d’en Josep Bover, acompanyat del seu fill Lleïr, veïns de l’Espunyola, que van haver d’auxiliar-los. Una vegada solucionat aquest imprevist, l’acte va ser motiu de bromes durant el sopar del club, ja que, si no és pel Josep, el seu fill i el tractor, no arriben al sopar.

Volem agrair a en Josep Bover i el seu fill per l’ajuda, ja que l’ensurt va ser a la nit, molt fosc i està a casa seva. 

Itinerari 

Pel que fa al recorregut de la trobada, va començar just després de l’esmorzar al restaurant “Ja s’hi Val” de cal Bassacs, a on ja el grup anava carregar de molt bona energia gràcies a l’àpat que els van preparar la Nuri i la Neus.

Van arrencar la ruta cap a la Plana, Sant Vicenç d’Obiols, per arribar a Graugés, seguidament per Garreta, la Font Negre i pujant pel Serrat de la Figuerassa, el Santuari de la Mare de Déu de Corbera, la Torre de les Hores d’Espinalbet i enfilant cap al Sant Crist dels Rasos de Peguera. Allà, després d’estirar una mica les cames, es va procedir a fer la foto de grup amb un mar de boira al darrere, a on només sobresortia la muntanya de Montserrat com tota una reina.

Amb la foto feta, tothom va tornar als seus cotxes per marxar cap a la Font de la Bruixa, a Montcalb, a on, sense arribar-hi, van girar cap a la dreta en direcció a Bonner, Molí de Güell, Canblanc de Vilacireras, Serrat de la Pedra i van passar pel costat d’un poble de la Pedra fins a, finalment, arribar a la Coma, lloc a on els assistents van degustar un molt bon dinar a la fonda de cal Nin.

El total de quilòmetres recorreguts de cal Bassacs fins a la Coma va ser de 79,86 metres, amb un desnivell de 2.898 metres, i amb el punt més alt del recorregut de 1903 metres.

Els participants van quedar molt satisfets pels llocs del recorregut, gaudint dels paisatges tan bonics a causa de l’època de l’any, mentre que la neu, el fang i l’aigua van posar la resta per fer de la trobada un gran espectacle.  

Finalment, volem agrair el seu treball als coordinadors de la trobada, en Jordi Jordana i l’Albert Arumí que, una vegada més, van fer una feina excel·lent. Moltes gràcies a tots. 

Joel Araque Nieto.

Fotos: E. Badia i Històrics

Contacta amb nosaltres

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem tan aviat com sigui possible.