IX Trobada de cotxes clàssics de Casserres

El diumenge 12 de maig, Històrics va assistir a la IX Trobada de cotxes clàssics a Casserres, una nova edició d’aquesta sortida que va comptar amb 61 cotxes participants, entre els que volem destacar un Citroën 11 B com a cotxe més antic de l’any 1953; una moto BMW sidecar de l’any 1942; i 3 cotxes americans: un Dodge Dart, un Ford Mercuri i un Ford Galaxy.

Casserres
photo-2019-05-12-14-23-56
IX Trobada de cotxes clàssics de Casserres

Pel que fa a les persones, van assistir unes 120 en total, provinents de diferents llocs de Catalunya, com per exemple els que van venir des de Barcelona, de Barberà del Vallès i de Corbera de Llobregat.

Abans de la ruta, hem de destacar l’exposició de cotxes de la marca Renault que havia preparat en Francesc Puig al costat de la Fira del comerç i artesania i a què tot el públic va apropar-se a observar.

IX Trobada de cotxes clàssics de Casserres

Itinerari

En aquest cas, i com ja acostuma a ser normal en la trobada a Casserres, no tots els vehicles fan la ruta, ja que alguns prefereixen estacionar el seu cotxe al costat de la fira per poder-la visitar.  

En canvi, la ruta sí que la van fer un grup d’entre 30 i 35 cotxes, que van gaudir d’un total de 31 kilòmetres i visitant alguns dels municipis veïns de Gironella, Olvan, Cal Rosal, Molí del Castell, Graugés per finalitzar, naturalment, a Casserres.

Casserres

Quant al dinar de la sortida, no va haver-hi, però els participants van poder degustar un esmorzar gratuït, gentilesa de l’Associació de Comerciants de Casserres.

Un luxe!

IX Trobada de cotxes clàssics de Casserres, 2

Com sempre, donem les gràcies als coordinadors de la trobada, l’Arcadi i en Xiscu, i a la vintena de voluntaris, entre els quals destaquen l’Ajuntament de Casserres, l’Associació de Comerciants de Casserres, i el club Històrics. Moltes gràcies a tots i ens veiem l’any vinent!

Joel Araque Nieto

Comunicació Històrics

Fotos: Francesc Puig i Arcadi Tarrés

Contacta amb nosaltres

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem tan aviat com sigui possible.