IX Trobada de Suzukis

Després d’un dissabte d’estrena amb la 1a sortida de Minis, el diumenge 11 de novembre va continuar molt animat amb la IX Trobada de Suzukis, amb el restaurant “Ja s’hi val”, a Gironella, com a lloc de trobada.

Van participar un total de 24 cotxes, entre els que volíem destacar el Suzuki Jimmy, últim model que s’estrenava el diumenge i que no corre cap, a càrrec d’en Lluís Bosch. Juntament amb en Lluís, van participar també 39 persones amb ganes de gaudir amb els seus vehicles.

Itinerari

Abans de començar la ruta, és important explicar que vam fer un gran esmorzar amb pa amb tomàquet, botifarra i cansalada que no va deixar a ningú indiferent.

Un cop acabat, els cotxes van enfilar direcció a Casserres, passant per Sant Marc i seguint cap a l’Espunyola. En aquest indret, els vehicles van pujar pels pantans i per Capolat, creuant el petit túnel “La Mina”, fins a arribar al Pi de les Tres Branques, un referent al Berguedà. Justament allà, en Lluís Bosch, que com hem explicat corria amb un Suzuki Jimmy últim model, va haver d’anar-se’n cap a Olot, a on viu, a causa d’un compromís amb molta recança sabent què es podia perdre.

La resta del grup va pujar fins al Sant Crist del Rasos de Peguera, a on van fer una aturada per fer-se la foto de grup als peus del Sant Crist. A continuació van continuar la ruta una mica desenganyats per la falta de neu que els participants pensaven que trobarien però, malauradament, no va ser així, En comptes de la neu, al seu lloc van trobar molt de fang i aigua durant tot el camí passant per a la font del Pi, Montcalb, Cisquer, Molí de Güell, Sant Pere de Graudescales, Postils i Cal Pasquina, a on van enfilar l’última rampa complicada per arribar, finalment, al restaurant Serracanya, a Montmajor. En aquest restaurant es va fer el dinar, d’una gran qualitat com sempre, i es va donar per finalitzada la 9a trobada de Suzukis, recordant la mítica frase de Berguedà, terra de Suzukis.

Un cop més, volem agrair el treball a l’incombustible Jordi Jordana, que fa un treball imprescindible pel grup.

Joel Araque Nieto

Comunicació Històrics

Contacta amb nosaltres

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem tan aviat com sigui possible.