La Cerdanya 2018

Quan ja pensàvem que aquest cap de setmana s’havia acabat, el diumenge 7 d’octubre de 2018 va arribar el dia! I és que, després de molt esperar i treballar per tornar a fer una trobada a La Cerdanya, es podria dir que ho hem aconseguit! Encara que els llamps i trons de la nit anterior ens van fer patir una mica a causa de l’èxit de la convocatòria, finalment el sol va lluir l’endemà i un total de 38 vehicles (30 clàssics i 8 clàssics militars) es van reunir al Pavelló Poliesportiu de Bellver. Allà, tots els vehicles van estar exposats per poder ser contemplats adequadament, ja que ho mereixien.

Ruta

Una vegada amb els cotxes exposats i després de les pertinents salutacions entre col·legues, companys i coneguts i els inevitables comentaris dels participants embadalits observant tots i cada un dels diferents vehicles exposats, el grup es va disposar a fer una volta per la comarca amb els seus  cotxes clàssics.

L’itinerari consistia en una ruta per carretera, passant per La Solana fins a Puigcerdà (amb control de mossos d’esquadra inclòs a la rotonda), per continuar després direcció Ripoll fins a arribar a La Molina i La Masella. Aquell indret va ser el punt a on els clàssics van agafar la carretera per dirigir-se a Alp per acabar, de nou, a Bellver.

Per altra banda, els clàssics militars, juntament amb el Land Rover 109 Pick-up que també va assistir, van agafar el Camí de Talló cap a l’Ingla, passant pel Refugi dels Cortals, continuant cap a Riu de Cerdanya i tornar, per un camí d’asfalt encara que precari, cap a Pedra, Bor i acabar, també de nou, a Bellver.

Respecte al temps, com hem comentat abans i a causa de les pluges, va fer més fred del que patíem fins llavors i això, a la muntanya, es va notar, encara que el dia va aguantar i no va ser fins a la tarda quan els núvols van descarregar i va començar la pluja.

Volem agrair a tothom la seva assistència i també, especialment, a l’Ajuntament de Bellver per la seva col·laboració, imprescindible.

Cèsar Comas.

HISTÒRICS

Contacta amb nosaltres

Podeu enviar-nos un correu electrònic i us respondrem tan aviat com sigui possible.